Puhujanpönttö - Fingerpori rautalangasta 7.11.2022

 

Päivän stripissä Allan saa tehtäväkseen tehdä kaupungin uuteen juhlasaliin puhujanpöntön. Hän ymmärtää tehtävän kuitenkin väärin, sillä sen sijaan että Allan tekisi puhujalle korkeahkon pöytätason, hän tekeekin suuren lintupöntön. Strippi 4796.

6 kommenttia:

 1. Tuohan on aika hieno puhujapönttö. Sisällä voi olla vielä puhujan wc-pönttökin.

  VastaaPoista
 2. Enemmän perinteistä Fingerporin tyyliä olisi ollut wc-pönttö.

  VastaaPoista
 3. Itsekin ajattelin WC pöntön sopivan paremmin aiheeseen

  VastaaPoista
 4. Tätä kautta Jarlalle idea ku ei vieraskirjaa osaa lukea. Ekassa ruudussa suutari aloittamassa hommia. Toisessa lukee ohjeita "Kenkien valmistus aloitetaan ottamalla tukevat pohjat." Kolmannessa ruudussa on sitten jo päissään kenkiensä kanssa. XDXD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku-Kalle viittasi kintaalla opettajan kysymykseen. Toisessa ruudussa opettaja sanoo:"no, tietääkö kukaan muu kuin Kalle?"

   Poista
  2. Gary, kenkien valmistusta ei aloiteta noin. Jos henkilö tosiaan on suutari, niin hän tietää sen. Sanot aina, että hyvä vitsi ei vaadi logiikkaa. Eikä näytä huonokaan vaativan. Lisäksi miksi väität, että hänen (ylä- ja ala-) päissään on kengät. Mikään tuossa ideassa ei viittaa tuollaiseen tulkintaan. Myös tuon stripin rakentaminen kolmeen kuvaan ei toimi, sillä ensimmäinen ja toinen ruutu ovat käytännössä samat. Eikä Jarla muuten käy täällä hakemassa ideoita.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.