Tyhjennysmyynti - Fingerpori rautalangasta 30.11.2022

 

Kun parrakas mestari ohjeistaa stressistä kärsivää Heimoa jättämään kaiken ja tyhjentämään mielensä, hän tarkoittaa askeettista elämää, jossa ylimääräisen tavaran haaliminen tulisi lopettaa. Heimo ei kuitenkaan täysin ymmärrä ohjetta, sillä hän säntää tyhjennysmyyntiin, jonka tarkoitus ei ole tyhjentää ostajan päätä vaan tyhjentää liike tavaroista. Strippi 4817.

6 kommenttia:

 1. Tässä todennäköisesti taas haetaan myös sitä että Mestarin "Mielesi" voidaan myös ymmärtää Miele-pesukoneena

  VastaaPoista
 2. Kyllä, itsekin odotin että vimpassa ruudussa olisi ollut imuri.

  Toki se olisi ollut ainakin kolmas kerta kun leikitiään sanaleikillä Miele-Mieli

  VastaaPoista
 3. Jos olisi tosiaan kyse Miele-pesukoneesta, niin silloinhan Heimo menisi ostamaan (halvalla) pesukonetta voidakseen tyhjentää sen kotona (taikka imuria tyhjentääkseen sillä - auts! - mielensä). Aika kaukaa haettua vaikkakin mahdollista, sanoisin. Liikkeen nimihän ei ole näkyvillä, eikä Mieleä myyvissä liikkeissä ihan usein ole tyhjennysmyyntejä... Toisaalta Heimo on tunnetusti maailman tyhmimpiä ihmisiä, ellei jopa kaikkein tyhmin, sou. Mutta jospa hän siis on vain menossa liikkeeseen, josta voi ostaa tyhjennyksen?

  VastaaPoista
 4. Heimo aloittaa liikkeessä lompakon tyhjentämisellä

  VastaaPoista
 5. Hauska strippi. Hauskan tekee se, että poikkeuksellisesti stripin lopputulos ei ollutkaan se, jonka paatunut lukija osaa ennustaa

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.