Mittailin Dickiä - Fingerpori rautalangasta 24.11.2022

 

Kun Homelius kertoo toimittajalle mittailleensa Dickiä, hän tarkoittaa mitanneensa tieteiskirjailija Philip K. Dickin kirjan kokoa. Toimittajalle voi kuitenkin syntyä väärä mielikuva siitä, että Homelius olisi mittaillut sukupuolielintään, sillä dick on englanninkielinen nimitys penikselle. Strippi 4812.

8 kommenttia:

 1. A Dick ei meinaa penistä, vaan termi vastaa Suomen sanaa Kulli... Penis on Penis myös englanniksi... Yllättävää.

  B Dick-kulli vitsi käytetty jo 23.8.2019

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gh, eipä muuten vastaa, sillä merkitys on huomattavasti lievempi ja usein sitä toista merkitystä ei edes ole lainkaan, ellei asiayhteys määrää. Suomessa sanaa/nimeä Dick vastaa parhaiten Jorma.

   Poista
 2. Vaikuttaa oudolta, että kaunginjohtaja ilmoittaa lehteen omista teoistaan saadakseen lööpin aikaiseksi... Ei ole Homeliuksen tapaista.

  VastaaPoista
 3. "Philips K. Dick"! Tämä naurattaa enemmän kuin itse strippi, joka jatkaa epäuskottavien toteutusten surullista sarjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä siinä niin naurattaa? Philip K (Kindred) Dick (1928-82) oli yhdysvaltalainen tieteiskirjailija. Elokuva Blade Runner perustuu hänen romaaniinsa. Luulitko ehkä, että Jarla tekaisi nimen omasta päästään?

   Poista
  2. Naurattaminen johtui siitä, että Anonyymin lainauksen mukaisesti Rautalankaporiin oli aluksi erheellisesti kirjoitettu Philips eikä Philip.

   Poista
  3. Philips Dick, eli siis jonkinlainen Steely Dan?

   Poista
 4. Scifiteema! Rulettaa!

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.