Yksinhuoltaja - Fingerpori rautalangasta 19.11.2022

 

Kun Heimo kuulee, että naapuriin on muuttanut yksinhuoltaja, luusi tämän tarkoittavan perhettä, jossa lapsella tai lapsilla on vain yksi huoltaja eli vain äiti tai isä. Kyse ei kuitenkaan ole yksihuoltajaperheestä, vaan Heimon yllätykseksi naapuriin on muuttanut Allan, joka huoltaa autoja yksin. Strippi 4808.

4 kommenttia:

 1. Mä kun luulin Allanteen ehtineen auttamaan yksinhuoltajaa ensin josta suuttuu Heimolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MInä en edes tunnistanut tuota Allanteeksi. Taisi olla yllättävä muutto Allanteellekin, kun ei edes ollut maininnut tulevasta naapuruudesta Heimolle. Sitä paitsi yhden pullan vieminen tuolla tavalla on vähän outoa. Missä on neste? Pulla vaatii seurakseen kahvia, mehua tai vaikka teetä. Eikä oletettu yksinhuoltajakaan yksin asu, hänellä on kanssaan huolettavia. Mahdollisesti paljonkin. Vie siinä sitten yksi pulla asuntoon, jossa asuu mahdollisesti puolen tusinaa pentuja.

   Poista
 2. Tapahtumapaikka toisessa ruudussa ei liene naapurin asunto, vaan jonkinlainen liiketila, mihin kyltti seinälläkin viittaa. Erikoisempaa kun olisi että jostain asunnosta löytyisi täysi korjaamovarustus nostimineen.

  VastaaPoista
 3. Autokorjaamon eli huoltamon työntekijä EI ole huoltaja. Fingerporit ovat huonoja ja kökköjä, väkisin väännettyjä huonoja, ei edes surkeinta laatua olevia puujalkavitsejä. En ilkeäisi itse julkaista näin surkeita tekeleitä.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.