Ei saunaan uima-asu päällä - Fingerpori rautalangasta 20.2.2023

 

Kun uimahallin suihkutilan kyltti kieltää menemästä saunaan uima-asu päällä, on viestin tarkoitus se, että uima-asu on riisuttava ennen saunaan menemistä, jolloin oletus on saunoa alasti tai pyyhkeen kanssa. Saunassa jo olevat miehet ovat kuitenkin ymmärtäneet asian väärin, sillä he ovat saunassa täysissä pukeissa, mikä teknisesti ottaen täyttää vaatimuksen uima-asuttomuudesta, mutta ei ole tarkoituksenmukainen toimintatapa. Strippi 4880.

7 kommenttia:

 1. Tämä ei selitä, miksi kuvassa on paavi ja poliisi eikä vain keitä tahans ihmisiä tavallisissa vaatteissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi tuo asia täytyisi edes selittää?

   Poista
  2. Mikäs ihme noissa henkilöissä on? Poliisikin on vain ihminen, joten miksi ei saisi käydä saunassa? Vatikaanissa puolestaan on paaveja keskimäärin 2,45 kappaletta neliökilometria kohden, joten ehkä sieltä on päätetty vähän kiinalaisten pandojen tapaan ystävällisesti lainata tai vuokrata yksi paavi Fingerporiin.

   Poista
  3. Anonyymi 14.00: Fingerporin kartalta löytyy myös Vatikaani, ja paavi esiintyy aika ajoin myös stripeissä, joten ihan kotikulmillaan lie pyhä isä.

   Poista
  4. Virka-asu vs uima-asu.
   Siksi, että heillä on tunnistettava virka-asu päällä.

   Poista
  5. Voihan tuo olla ihan pelkkä piispakin. Vaihtoehtoina ainakin luterilainen, katolilainen tai anglikaani. Varmaan on muitakin kirkkokuntia, joissa käytetään tuollaista kotsaa.

   Poista
 2. Tää fingerporihan on täysin selvä. Saunassa on kielletty ainoastaan uima-asu. Kaikki muut naamiaisasut on sallittuja. esimerkiksi Paavin asu tai poliisin asu. Heimo taas menee saunaan ilman mitään asua mikä luonnollisesti herättää muissa saunojissa pahennusta.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.