Leikkasin itseni partaa ajaessani - Fingerpori rautalangasta 25.2.2023

 

Päivän stripissä sekä Heimo että Allan kertovat onnistuneensa hoitamaan jonkin hyödyllisen asian samaan aikaan kun tekivät jotain vähemmän keskittymistä vaativaa; Heimo teki veroilmoituksen TV:tä katsellessa ja Allan korjasi räystään taksia odotellessa. Kun paikalle saapuu lääkäri joka kertoo leikanneensa itsensä partaa ajaessa, voisi luulla hänen tehneen lääketieteellisen leikkausoperaation itselleen samalla kun ajoi partaa, mutta todellisuudessa mies on vahingossa leikannut partahöylällä pienen haavan poskeensa. Strippi 4884.

6 kommenttia:

 1. Mistä voi päätellä lääkärin tarkoittavan laastarin alle suojattua ... jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä, että se olisi se vitsikäs selitys tässä. Jos lääkäri tarkoittaisi vaikkapa sydänkirurgista toimenpidettä, niin se vaikuttaisi tässä vain leventelyltä. Ja vielä huonolta, koska parranajoon tarvitaan kahta kättä, niin kirurgiseen toimenpiteeseen ei enää riittäisi käsiä. Toisaalta hän tietysti voisi olla jalkakirurgi.

   Poista
  2. Eikös leventely ole justiin se idea ja laittaa paremmaksi kuin edellinen. Vitsi voi olla myös laittaa sen verran yli, että kuulostaa justiin absurdilta ja käytännössä mahdottomalta. Tuohon leikkiin kuuluu myös ettei käydä kyselemään "...miten muka kun..."

   Poista
  3. Sitä paitsi lopultakin jos kyse olisi leventelystä, niin ilmeet olisivat erilaisia. Ja ensinnäkin kirurgin poskeen tuskin olisi piirretty mitään laastaria, jos itsensä leikkaaminen olisi viitannut kirurgiseen toimenpiteeseen. Ja toisekseen itsensä leikkaaminen sekä parranajo liittyvät liian läheisesti toisiinsa ja ovat joillakin lähes päivittäinen tapahtuma.
   Ja aluksi leventelystä olisi käynyt vaikkapa väite siitä, että kirurgi leikkasi itsensä hampaita harjatessaan.

   Poista
  4. Oliskohan noin. No, pitää väyrystellä.

   Poista
 2. No ei pidä väyrystellä.
  Eikä alkaa gh: ksi.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.