Täit tarttuu - Fingerpori rautalangasta 16.2.2023

 

Päivän stripissä nähdään giljotiinilla mestattuja irtopäitä, joista yksi ei yllättäen ole huolissaan juuri  menettämästään vartalosta, vaan siitä että täit pääsevät tarttumaan lähekkäin olevien irtopäiden välillä. Todellisuudessa vartalosta irroitettu pää olisi välittömästi kuollut, mikä onkin giljotiinin idea. Strippi 4877.

9 kommenttia:

 1. Ei pidä noin ihan täysin paikkaansa, että pää kuolisi heti, koska ainakin Maximilien Roberspierren pään tiedetään laulaneen Marseljeesiä vielä mestauksen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "tiedetään"? Kaikenlaista sitä tiedetään. Ja uskotaan.

   Poista
 2. Jarla olisi voinut olla ajankohtaisempi ja todeta "tässä flunssa tarttuu" koska hän ei mielellään käytä sitä K-sanaa 🤣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. gh, tuo sinun salaliittoteoriasi on kumottu jo.

   Poista
  2. gh tarkoitatko sitä kun flunssa aiheuttaa matkustuskiellon, kun flunssan vuoksi tarvitaan pleksit, tai ehkä sitä kun flunssapotilaiden tehohoitopaikat loppuivat kesken? Tai kenties flunssan estämistä käsidesillä yleisissä paikoissa?

   Gh kaikki nämä flunssatapaukset esiintyneet juurikin fingerporissa

   Poista
 3. Ei pää ole kyllä laulanut mitään, puuttuu nääs keuhkot käyttämästä äänihuulia!

  VastaaPoista
 4. Muistan myös dokumentin nähneeni, jossa mestattavaa pyydettiin räpyttämään silmiä mahdollisimman pitkään. Toistakymmentä kertaa oli onnistunut katkaisun jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ranskan vallankumouksen aikana mestattu tiedemies Antoine Lavoisier. Paitsi, että tuolle ei ole mitään luotettavaa vahvistusta.

   Poista
 5. Liittynee vuoteen 1793. Maa lienee Ranska tai sitten Ruotsi.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.