Virtuaalilasit - Fingerpori rautalangasta 18.2.2023

 

Kun Heimo tutustuu myytävään asuntoon virtuaalilaseja käyttäen, hänelle kerrotaan että kaikki toimii kuten oikeassakin elämässä, eli Heimo voi esimerkiksi availla ovia ja kokeilla hanoja. Heimo ymmärätää asian kuitenkin hieman liian laajasti, sillä hän kokeilee virtsata virtuaaliseen wc-pönttöön, mikä ei tietenkään ole mahdollista ja Heimo päätyy virtsaamaan vr-lasit päässä lattialle. Strippi 4879.

5 kommenttia:

 1. No tolta etäisyyveltä kusis lattialle vaikka ois oikee vessaki :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heimo vasta availee vetoketjua (nappeja), astuu pari askelta lähemmäksi ja osuu kyllä siihen wc-istuimen kuvajaiseen. Toimii.

   Poista
 2. Ymmärrän tämän toisin. Virtual Reality = VR, siis Valtion rautatiet. Lienette kuulleet sanonnan "toimii kuin junan vessa".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rajala, liian kaukaa haettua, tuossa ei missään käytetä ilmaisua virtual reality tai VR. Ihme muuten, että gh ei ole vielä tullut tänne selittämään kuinka keskimmäisessä kuvassa Heimon (sensuroitu) roikkuu ulkona.

   Poista
 3. Tai sit voi olla, että Heimo katsoo virtuaalisesti todellisuutta. Eli ihmiset ovat jo niin tottuneita virtuaalitodellisuuteen, niin todellisuus muuttuu uskottavaksi vasta kun sitä katsoo virtuaalisesti.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.