Leivän päälle juustoa - Fingerpori rautalangasta 18.9.2023

 

Kun vaimo pyytää Heimo tuomaan kaupasta leivän päälle juustoa, hän todennäköisesti tarkoittaa, että juusto on lopussa ja sitä pitäisi ostaa kaupasta lisää. Heimo ymmärtää asian kuitenkin väärin ja luulee vaimon haluavan juuri sillä hetkellä kädessään olevaan leipään juuston, ja niinpä Heimo lähtee leivänpala mukanaan ostamaan kaupasta juustosiivun juuri tähän yhteen leipäpalaan. Strippi 5049.

9 kommenttia:

 1. Tuohan ei toimi lainkaan. Mitä Irma teki, kun Heimo otti leivän hänen kädestään ja marssi ulos? Ja Irman olisi pitänyt sanoa "Tuotko leivän päällä juustoa.", jotta Heimolla olisi ollut syytä ottaa tuo leipä mukaansa.
  Heimo ilme on myös aika erikoinen. Onko silmäluomen tarkoitus osoittaa, että Heimo on vielä unenpöpperössä, eikä siksi kaikkein terävimmillään? Silmäpussi viittaisi tuohon, mutta sitten yläluomi on piirretty väärällä tavalla. Se on siten vinossa, että ilme näyttää harmistuneelta.
  Onko hän siis harmissaan olettamastaan toimeksiannosta? Jos on, niin olisi voinut kuvitella hänen protestoivan ja väärinkäsityksen selviävän ennen kuin hän olisi edes lähtenyt.
  En myöskään ymmärrä toisen kuvan taustalla ulko-ovea lähestyvää hyökyaaltoa. Viittaako se ilmastonmuutoksen aiheuttamaan merenpinnan nousuun ja siten kuvaa, että Heimolla ei oikeasti ole syytä harmitella juustokeikkaansa. Tai että Irmalla ei oikeasti ole syytä valitella juuston puuttumista. Molemmat ovat globaalissa mittakaavassa mitättömiä juttuja.
  Kauppiaan tilanne myös mietityttää. Mitä itse ajattelisin hänen tilanteessaan, jos joku tulisi ovesta sanattomana ja osoittaisi minua leivänviipaleella. Onko kyseessä mieleltään järkkynyt henkilö, joka on suorittamassa ryöstöä aseeksi kuvittelemallaan esineellä? Fingerpori tunnetaan luonnonlakien rikkomisesta, joten ehkä tuolla leivällä voikin ampua. Setsuuri ja revolveri kuitenkin loppuvat samaan tavuun. Ja jos niiden alkukirjaimia poistetaan, niin jäljelle jää suuri veri. Karskikin tyyppi huolestuisi moisesta.
  Nyt on ehkä parasta lopettaa, puhdas tajunnanvirta ei aina ole parasta materiaalia kaikkien silmille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ole hyökyaalto vaan viereinen palvelutiski, joka on hieman korotettu. Aaltomainen kuvio on samanlainen markiisi, kuin juustotiskin tyypillä, tiskin päällä näkyvät isokokoiset daisarit. Sen verran isokokoiset, että niiden kantaja jää markiisin varjoon vielä.

   Poista
  2. Itse asiassa siellä naapuriliikkeen tiskin takana on mies.
   Mutta ei siitä sen enempää.

   Poista
 2. Minusta tuo ei vaikuta leivän kantapalalta, eli leivän päältä

  VastaaPoista
 3. Tän päiväinen sienestäjä on niin kinkkinen juttu, ettei Garykään ole vielä päässyt siitä jyvälle ja tullut tänne sitä valittamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erään kerran ihmettelin ääneen eräässä tilaisuudessa, jossa puhuttiin musiikista, että onko tämä Lind-kilpailu joku laulujuttu. Lähinnä ollut senorita elegante valisti minua, että Majn ostaja oli tehnyt kaupat.

   Poista
 4. Taas tän päivänen hukassa?

  Mummo on sanomassa "Voe mahoton Heimo, ootko..." tuhon olisi tullut Sie (sinä)

  Taasen Sienestäjä meinaa tässä tapaukasessa Sien-estäjä eli henkilö estää sanomasta sanaa Sie.

  Noh kokoa näistä omanlainen selitys, ja muista kreditit koska yleisö auttoi tän poraamisessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä on "tän"? On se nyt merkeleellistä, että jotkut tulevat tänne neuvomaan, vaikka itse eivät pysty olemaan ymmärrettäviä.

   Poista
  2. Voi harmi. Anteeksi kun jäi tarkentamatta, että "tän" tarkoittaa tietysti Trabantia. Tuttu tiedustelu kesäkahviloiden merkitsemättömillä pysäköintialueilla:"...voinko jättää tän Tän tähän?"

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.