Väärä lippu - Fingerpori rautalangasta 6.9.2023

 

Kun vaimo on pyytänyt Heimo hankkimaan junalipun, on Heimo ymmärtänyt asian väärin ja sen sijaan että olisi ostanut junamatkaan oikeuttavan matkalipun, hän on hankkinut liehuvan lipun, jossa on kuva homoseksuaalisesta juna-aktista. Strippi 5039.

16 kommenttia:

 1. Taas kerran Fingerporissa juna-aiheinen vitsi. Montakohan näitä on jo ollut? Minkähän takia Jarla on näin ihastunut tähän aiheeseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän on tarjonnut joku Simpanen. Jarla tekee näitä koska aihe lienee suosittu. Sinäkin muistat, että niitä on ollut paljon, mutta muistatko, että esim kuuhun liittyviä on myös aika paljon?

   Poista
  2. Gh, Hakutulos tuo 38 tulosta... Tämä on ns.vakiovitsi. toinen vastaava on helikopteri joka meinaa aina kullin pyöritystä

   Poista
  3. Gh, on se jännä miten Pena ei ENÄÄ uskalla piirtää kullia, mutta uskaltaa pilkata Venäjää

   Poista
  4. gh ehkä Penalla ei ole enää kiinnostusta niihin, kuten sinulla. Milloin hän muuten on sellaisen piirtänyt? En ainakaan muista sellaista tapahtuneen koskaan. Toisaalta vaikka niin olisi tapahtunutkin, niin en usko, että se olisi latautunut mieleni Kultaisten Muistojen Arkistoon. Mutta kukin tavallaan.
   Vaikka sinun tapasi on väärä, gh. Tuota kutsutaan koprolaliaksi ja pakkomielteeksi.

   Poista
  5. Tuo Simpanen ehdotti lippua jossa on junan kuva. Pena käänsi sen taas homoiluksi

   Poista
  6. Ajattelin ehdottaa myös junan kuvaa. Verurin kuvaa Minkiö-Jokioinen museoradalta, että tuoko Heimo ensi kerralla Emma-veturi -lipun Minkiöstä.

   Poista
  7. 8.44, mitä ihmettä luulet tämän Simpasen tarkoittaneen, kun hän ehdotti kuvaa junasta? Oikeaa, kirjaimellista tavaran ja ihmisten kuljettamiseen tarkoitettua liikennevälinettä?
   Sinulla on jotain vikaa mielikuvituksessa.

   Poista
 2. On se Heimo ihme jätkä... Tajuaa Möbiuksen nauhan merkityksen, mutta ei tiedä mitä junalippu meinaa

  VastaaPoista
 3. Miksi et vääntänyt rauralangasta mitä toi juna meinaa... 2.8 totesit
  eli miesten väliseksi ryhmäseksiksi, jossa jonomuodostelmassa takana oleva penetroituu peniksellään edellä olevan anukseen ja tämä edellä oleva puolestaan penetroituu edelleen hänen edessään olevaan anukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet siis laittanut tuon selityksen kirjanmerkkeihin, gh? Eli mukavaa iltalukemista aina silloin tällöin, mutta haluaisit välillä lukea hiukan erilaisen version.
   Eikö tuo ole eräällä tavalla pettämistä?

   Poista
 4. Itselläni on tavallisen hyvä muisti... Silti en muista vieraskirjasta tällaista ideaa.... Penan oma mieltymä... Ehkä voisi kohta taas kutsua paukkua kannabikseksi, siinä missä muiden suussa se on kulaus viinaa

  VastaaPoista
 5. Gh, nyt ollaan kaukana alkuperäisestä ideasta, tai sitten penalla on pakkomielle homosexiin 🌚🌚
  Toni Simpanen wrote on 01/09/2023 at 11:56
  Irma komentaa Heimon ostamaan junalippuja. Heimo tulee kahden liehuvan lipun kanssa, joissa junan kuva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös tuo ole nimenomaan yksi yhteen: lipussa on junan kuva.
   Sitä paitsi, sinä tulit itse kaapista jo vuosia sitten, gary. Enkä nyt tarkoita mitään lipsautuksia, vaan sinä kerroit tuon ihan suoraan. Sanoit olevasi miehiin päin. Ja kuin alleviivataksesi tuota tekaisit niitä nimimerkkejä, jotka olivat kuvauksia siitä millä tavoilla haluaisit kiduttaa naisia.
   Sen takia täällä on nyt ennakkotarkistus. Ja hyvä niin. Saisi olla tiukempikin seula.

   Poista
 6. gh, pitkästä aikaa strippi jossa on KAKSI vitsiä... Eli lipun ja junan kaksi merkitystä


  Näitä lisää

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.