Inva WC - Fingerpori rautalangasta 23.2.2023

 

Päivän stripissä Allan luulee että inva-WC on vapaa, mutta pöntöllä onkin näkymätön ihminen. Vitsi perustuu siihen yllättävään mahdollisuuteen, että ihmisellä voisi olla näkymättömyysvamma. Vaihtoehtoisessa tulkinnassa vitsi on siinä, että "inva" ei tarkoitakaan pelkästään invalidia, vaan myös englannikielen sanaa invisible eli näkymätön, mikä on saanut näkymättömän ihmisen ajattelemaan että inva-wc olisi hänelle tarkoitettu. Strippi 5176.

17 kommenttia:

 1. Tämän stripin selityksessä hämmentää "yllättävä mahdollisuus, että ihminen voisi olla vammautunut näkymättömäksi". Vai voisiko kyseessä olla viittaus näkymättömään vammaan (non-visible disability)? Nämä harvemmin ovat yllättäviä mahdollisuuksia.

  VastaaPoista
 2. Reaktion viipeellisyydestä päätellen pöntöllä olija on näkymättömyyden lisäksi kuuro ja/tai sokea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai lieneekö viipeellisyys Allanteenista lähtöisin, hänhän viheltelee tovin ennen kuin alkaa pystyä ruiskimaan näkymättömän miehen päälle. Kenties eturauhasvaivoja…

   Poista
 3. Lisävammana oven sulkemiskyvyttömyys.

  VastaaPoista
 4. Tai siihen että vammaiset ovat yhteiskunnassa näkymättömiä?

  VastaaPoista
 5. Luulin, että olisi viitattu siihen, miten vammaiset kokevat olevansa yhteiskunnassa näkymättömiä, mutta kiitos oikeasta tulkinnasta.

  VastaaPoista
 6. Tai sitten siinä lukee: INVisible At WC

  VastaaPoista
 7. OK, Jarla uskaltaa tässä maailman tilanteessa pilkata vammaisia 🤣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki sinua pilkkaavat gary. Iltalehdessä on muuten nyt juttu, jossa otsikon alla lukee näin: "Suolahtelaiset kouluparturit lyhentävät tukkia pari euroa maksavalla laitteella."
   Miten et huomannut tuota? Mutta tuosta sitten vain tapasi mukaan vääntämään.

   Poista
  2. Jarla uskalsi tällä kertaa myös piirtää täysin alastoman miehen edestä päin ja vielä melkoisen hyvin varustetun. Leikkaa talteen, Gary.

   Poista
  3. Jarla? Miksi niin virallinen täällä huumorisivulla? Sukunimillä puhuttelu kuuluu Armeijaan ja Oikeuteen. Ei huumoripalstalle. Sano vaikkapa Pepe
   Stalkkerille piste kun huomasit kirjoitusaikani 4:08 ja erään PORNOliikeen nimen nimimerkissäni

   Poista
  4. Jahah, geehoo vauhdissa. Löytyy taas viittaus paljaisiin alaikäisiin. Ja käytät itse sukunimeä Jarlasta sekä nimimerkissäsi.

   Poista
  5. Selvä 1987 syntynyt poika on alaikäinen 🤣🤣 Hulluus vaivaa muitakin

   Poista
 8. Vammautunut näkymättömäksi? Vai hänen vammansa ilmenee siten, että hän on näkymätön. Joltakin puuttuu jalka, joltakin käsi, tältä puuttuu kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin vanhasta runosta:
   "jätkä pöydästä häipyy
   hajunsa hiljalleen haipuu"

   Poista
 9. Gary Johanne Hällström24. helmikuuta 2024 klo 14.29

  Jokainen on törmännyt tyyppiin joka käy vessassa laittamatta ovea lukkoon 😱

  VastaaPoista
 10. Onko näkymättömillä ihmisillä (vammainen tai ei) etuoikeus ostaa näkymättömiä vaatteita. Vai ovatko he alasti julkisilla paikoilla ?

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.