Riisu kengät - Fingerpori rautalangasta 5.2.2024

 

Kun kyltissä lukee "riisu kengät" tarkoittaa tämä tietenkin sitä, että kengät tulee ottaa pois jaloista tai täsmällisemmin jalat pois kengistä. Heimo ymmärtää asian kuitenkin väärällä tavalla ja poistaa kengistään niitä päällystävän materiaalin eli kenkien vaatteet jättäen jalkoihinsa alastomiksi riisutut kengät. Strippi 5161.

8 kommenttia:

 1. Olipa surkea. Luulin muuten aluksi, että siihen jäi sukka, mutta kiitos selvennyksestä. Mutta olipa surkea joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gary Johannes Kiduttaja5. helmikuuta 2024 klo 12.03

   Oikea tulkinta vissiin riisua-riisuntua-laittaa olemaan alasti. Vieraskirja on hyvä apu välillä 🖕

   Poista
 2. Mikä neronleimaus tämäkin nyt on. Näkisin mieluummin uusintoja kuin näin huonoja uusia strippejä.

  VastaaPoista
 3. Hakusanat kuntoon tai satutan Lunta, Elintä ja Merta5. helmikuuta 2024 klo 15.00

  Juuri oli puhetta "hakusanoista" ja tekstin sisällöstä... Kuitenkin tämäkin julkaistaan vielä monesti, eri lehdissä joten olisi mukavaa että se löytyisi hakusanalla rrips jolla moni sitä hakee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ??? Ei kukaan hakisi tuolla ns "sanalla", vaan yksinkertaisesti: riisu kengät. Eihän tuo ole edes stripin ensimmäinen teksti.

   Poista
  2. Entä legenda "tässä on meidän nuorin" ei löydy täältä selitystä... Kyllä sen näkee miten tyhmää porukkaa on...kiito sei 12.000 kävijän piikki... Kaikki 60 lukua 20.000 kävijän piikki... Tän päivän "ei linjalla" ehkä noin 5000 kävijän piikki

   Poista
 4. Nuorena minäkin uskoin mainoksia kunnes eräs kiltti kauppiastäti sanoi:
  "ei sinun tarvitse Figura-liivejä käyttää tai edes ostaa, vaikka tuossa niin ohjeistetaankin - se on nääs mainos tuo kyltti"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ongelma noissa mainoksissa tuppaa olemaan se, että käsketään käyttämään, mutta ei sanota sisäisesti vai ulkoisesti. Täytyy siis ostaa kaksi, jotta varmasti menee oikein.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.