Kuningattaren hajurasia - Fingerpori rautalangasta 3.2.2024

 

Kun professori Vesalle tuodussa kuningattaren kammiosta löytyneessä rasiassa lukee hieroglyfein "pysykää loitolla kuningattaren hajurasiasta", on tämä tarkoitettu varoittamaan ettei kyseiseen hajusteita varten olevaan rasiaan saa koskea, koska se kuuluu kuningattaren kammioon. Stripin vitsi perustuu siihen, että hajurasian voisi tulkita tarkoittavan myös naisen alapäätä, jolloin hieroglyfi käskisikin hieman pilkallisesti pysymään loitolla kuningattaren haisevasta vaginasta. Strippi 5160.

18 kommenttia:

 1. Olipa typerä ja ällöttävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitat vissiin Rautalankaa?! Hieroglyfit ovat varoitusmielessä kirjattuja samalla kun joillain on "Minä vartioin täällä" ja siinä koirankuva. Niin tai kissan.

   Hieroglyfien ajan Egyptissä kuninkaalliset haudat suojattiin loitsuilla haudanryöstäjiä vastaan ja loitsuja saatettiin sijoittaa myös yksittäisiin esineisiin. Sellaiseen esineeseen kun sekaantuu niin saa kiusallisen taudin - tai jotain.

   Poista
 2. "Ha jura sia" on bhojpurin kieltä (yksi useista Nepalin kielistä). Tarkoittaa "mene pois".

  VastaaPoista
 3. En ole ikinä kuullut vaginasta puhuttavan hajurasiana. Onko tämä Jarlan oma keksintö, vai onko sanonta oikeasti olemassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut käytettävän sanaa rasia. Loppu saattaa sitten olla Jarlan keksintöä. Mutta en ole kyllä kuullut käytettävän sanaa hajurasia missään yhteydessä, en edes hajuvesien/parfyymien yhteydessä. Nehän ovat yleensä nesteitä, joten rasia ei ole oikea säilytyspaikka. Ehkä tuossa on sellaista silppua, jota joskus on maljassa olohuoneiden pöydällä.

   Poista
  2. Hajurasia... Koko netin kaikista sivuista ekat tuloset tänne... Eikä yhtään hajurasia-pillu viittausta. Tuo viittaus ei ole Pepen idea, vaan Tohtori Krabolan

   Poista
  3. Kauniissa ja rohkeissa kun sanotaan jakorasia ja aromipesä niin eikös siitä tule...

   Poista
  4. Jos haluaa käyttää lääketieteen termejä, niin se olisi kyllä vulva eikä vagina.

   Poista
  5. Tarkemmin sanottuna nuo ovat anatomisia termejä.
   Fysiologia puolestaan viittaisi Elinin toimintaan ja patologia taas Elinin sairauksiin.

   Poista
 4. Kiitos palstan sanasepoille, tänään tuli oikeen hymy kasvoille kun radiossa kerrottiin Lumen syvydeeksi 12cm 🤣 Siinä tulee Lunta pantaessa kohdunkaula vastaa vaikka olisi varustettu pienemmälläkin kullilla 🌚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinua on näköjään helppo hauskuuttaa, gary, kun tuo sama jaksaa naurattaa sinua viikosta toiseen. Miten mahdat pärjätä, kun kesä tulee. No, ehkä sinut kutsutaan hautajaisiin, joissa voit sitten tirskua sitä, että kyseessä ovat maahanpanijaiset.

   Poista
  2. Yhdyn sinuun. Oli myös juttua Elimen siirron haasteista. Heti sain mielikuvan jossa Elin huitomassa taksitolpalla, mutta kukaan taksi ei pysähdy Elimen kohdalle 🤣No hyvä että jonkun käyttäjän lohkaisut jää elämään. Pisteet tästä

   Poista
  3. Näin se on, noista "sana nimistä" saa loputtomasti huumoria. Auranlaakson S-marketin 2v synttäreissä on Onnenpyrä... Onkohan tuo Onni heidän kauppias? Entä onko esillä moottoripyörä tai polkupyörä? Raision ABC:n aulassa KTM motari, ehkä se Onnen pyörä on viety vahingossa väärää paikkaan näytille?

   Poista
  4. Lisää näitä 🤣 välillä kommentit parempia kuin itse jullaisu 🤔 oon kuullu välillä NIMEN veli 🤣 se on aika SUS 🌚 Jos vaikka nainen kertoo menevänsä Veljen kanssa naimisiin vuoden päästä 😨😨😨

   Poista
  5. gary, kovasti sinä jaksat puhua itseksesi ja jopa kehua itseäsi vaatien jopa lisää. Ei ole tervettä tuo touhu. Mitä muuten tulee nimiin, jotka ovat sanoja, niin yleisesti ottaen, kun sanasta tulee nimi, niin se lakkaa olemasta tuo sana. Jos jonkun nimi on vaikkapa Kari, niin se on sen jälkeen vain henkilön nimi, se ei tarkoita enää vedessä olevaa kiveä. Se lakkaa tarkoittamasta yhtään mitään ja on vain nimi. Tuo selittää sen miksi nimet usein taivutetaan eri tavalla kuin se alkuperäinen sana. Minä olen tuntenut parikin henkilöä, jonka nimi oli Veli. Kukaan ei kutsunut heitä veljeksi, vaan poikkeuksetta Veliksi.
   Mutta sinä tiedät kaiken tuon, kunhan trollaat.

   Poista
  6. "Jos jonkun nimi on vaikkapa Kari, niin se on sen jälkeen vain henkilön nimi, se ei tarkoita enää vedessä olevaa kiveä."

   Ai jaa... Mitähän nämä 90-luvun firmat kuten Torocks Oy ja Tillsten Oy olivat?

   Poista
  7. Kukaan ei ajattele tuollaisten nimien merkitsevän mitään muuta kuin noita firmoja. Suuntaavatko ajatuksesi Lappiin, kun kuulet vakuutusyhtiöstä nimeltä Pohjola. Entä ajatteletko Kalevalan hahmoa, kun luet rakennusfirmasta nimeltä Lemminkäinen. Ajatteletko kahlaamoa, kun ohitse ajaa Ford. Eipä Teslastakaan enää tule mieleen Nikola Tesla, vaikka nimi on häneltä pöllitty. Ja tuskin edes tiedät keiden mukaan Eurooppa, Aasia ja Afrikka on nimetty.

   Poista
 5. Minä teille hajurasian näytän... kuten Rivo-riitta asian ilmaisisi. Silloinkin kyllä mielestäni olisi enneminkin kyse pöllönsilmästä.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.