Sisäinen harmonia - Fingerpori rautalangasta 2.2.2024

 

Kun nainen kertoo että hänellä on tavoitteena hakea sisäänsä harmonia, luulisi hänen tarkoittavan niin kutsuttua sisäistä harmoniaa, eli psykologisen tasapainon ja hyvän olon tunnetta. Tästä ei kuitenkaan yllättäen ole kyse, vaan nainen hakee harmoni- eli urkuhamoni-nimistä soitinta laitettavaksi sisäänsä. Strippi 5159.

12 kommenttia:

 1. Elikkäs täti etsii pieneen asuntoonsa sopivaa pientä harmoonia ettei aina tarvitse mennä soitinliikkeen vaihtolaitteita kokeilemaan, että pääsee soittamaan.

  VastaaPoista
 2. Geehoo tietysti haluaa selityksen siitä, että mitä kautta asennus suoritetaan. Mutta ehkäehdin ensin ja tämä estää häntä esittämästä tuota kysymystä karkein sanakääntein, joista hän nauttii kuin henkisesti 12-vuotias.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivänselvää stripissä on että sen tulisi mahtua emättimeen... Jotenkin yllättävää ettei sitä mainittu selonteossa

   Poista
  2. 12-vuotiaat on kivoja. Ajatus kulkee vapautuneesti rajattoman ennakkoluulottomia rakenteita luoden. Ovat vapaita ennalta arvattavuudesta. Sen tähden täälläkin pitää käydä toteamassa luovia ajatusrakenteita, vaikka Fingerporin olisinkin tajunnut. Voihan olla, että sen voi tajuta toisellakin tapaa. Jännää.

   Poista
  3. Kerro tai tapan sut peruuttamalla rekalla yli, ja otan vain 30 päiväsakkoa kuolemantuottamuksesta 🚛2. helmikuuta 2024 klo 16.33

   Tiiätkö mitä muuta parasta on 12 vuotiaissa pojiasa 🌚

   Poista
  4. Juu tiedän. Eivät ole seksualisoineet kaikkea vaan ihmettelevät maailmaa viattomasti kuin Max 12v, joka huolestui kun ketut olivat juuttuneet takapuolistaan toisiinsa. (juttu Hesarissa eilen)
   ”Max soitti huolestuneena, että mitä pitää tehdä. Että pitäisikö kettuja auttaa jotenkin tai soittaa joku apuun”.

   Poista
 3. Kerro tai satutan sua 🪒2. helmikuuta 2024 klo 17.16

  Entäs paperilehden strippi "vrrroooperse!ooooooooo" ei löydy selitystä... Joko täällä surkeet otsikot tai sitten se jätetty aikonaan välistä 🤣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro stripin vuosi ja numero. Voit jopa linkittää siihen, kun olet niin tehnyt aiemminkin.
   Todennäköisesti kuitenkin keksit tuon omasta päästäsi. Olen itsekin tehnyt vastaavasti kerran, kun Jarlalla oli vapaapäivä.
   Kukaan ei mennyt lankaan.

   Poista
  2. Kerro tai tapan sut3. helmikuuta 2024 klo 9.26

   Auton pitäisi sanoa vrrrooo!ooooooooo mutta koska sillä on Tourette, sanoo se vrrroooperse!ooooooooo

   Poista
  3. Kerro tai satutan sua 🪒3. helmikuuta 2024 klo 12.36

   Kiitokset... Otsikoihin/tekstiin voisi tosiaan panostaa
   Esim. tätä strippiä ei löydy hakusanalla "kirpputori"

   Poista
  4. Lopeta stalkkaus tai satutan sinut3. helmikuuta 2024 klo 12.37

   Hauskaa stalkkerilta "oot sanonut noin" "oot tehny noin" mutta ikinä ei ole linkkiä... Liekö suosikeissa vaan ne muutamat profiilikuvat

   Poista
  5. Joskus parikymmentä vuotta sitten brittiläisessä sketsisarjassa Fast Show ( Suomessa Ruuvit Löysällä ) oli vakiohahmo, joka aina välillä kesken lauseen käänsi päätään kramppimaisesti sivulle ja karjaisi "ARSE", minkä jälkeen jatkoi välittömästi puhetta täysin normaalisti.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.