Venäjän ymmärtäjä - Fingerpori rautalangasta 12.2.2024

 

Päivän stripissä Homeliuksella on tapaaminen venäjänkielisen vieraan kanssa, joten hän on ottanut tulkiksi miehen, joka kertoi ymmärtävänsä venäjää. Kyseessä on kuitenkin väärinkäsitys, sillä mies ei ymmärräkään venäjän kieltä, vaan mies tarkoitti ymmärtävänsä Venäjän valtion harjoittamaa politiikkaa. Stripin venäjänkielinen repliikki kääntyy: Kiitos kutsusta. Strippi 5167.

9 kommenttia:

 1. Tulin tänne pelkästään katsomaan mitä tuo venäjänkielinen repliikki tarkoittaa. Enkä pettynyt. Kiitoksia rautalangasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tosi moni tulee katsomaan onko täällä kommetti "On se ihme että tässä maailmantilanteessa Jarla uskaltaa pilkata venäjää, mutta ei piirtää kullia enää" ja tietty vastaamaan jotain nasevaa siihen

   Poista
  2. gary, ehkä Pera (eihän tässä armeijassa olla) ei ole kiinnostunut noiden ulokkeiden piirtämisestä. Ei ainakaan niin paljon kuin sinä olet kiinnostunut niiden näkemisestä.
   Tai ehkä hän piirtää niitä kaikkiin mahdollisiin strippeihin monta kertaa päivässä mutta joku Hesarissa leikkaa ne pois. ja tallentaa seinälleen. voit tehdä pepelle tarjouksen: palkkaa hänet piirtelemään niitä sinulle samalla hinnalla kuin hän saa kokonaisesta stripistä. En usko, että hänellä olisi valinnan vaikeutta.

   Poista
 2. Poliittisesti kyllä korrekti avustaja kun kertoo ymmärtävänsä mutta hyväksymisestä ei puhu mitään. Homelius pulassa jo avustajan kanssa ja seuraavana aamuna saa lukea Ilta-Fingerin etusivulta mitä toimittaja tilanteesta ollut mieltä.

  VastaaPoista
 3. "Kiitos kutsusta" spasiba za priglazinie

  VastaaPoista
 4. Hyvä kommentti nimimerkiltä 😂... Näin se on nykyjään, alastomuus on AINA seksiä

  VastaaPoista
 5. Onko se sekuntiviisari mikkihiiren pili, vai onko juttuna se "second hand"? Sillä kuitenkin on jo kaksi kättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän pepe nyt enää voi tehdä vitsiä jossa olisi kaksi vitsiä samalla kertaa 🤣

   Poista
  2. Voisin kuvitella, että se on häntä. On kuitenkin sopivan pitkä ja ohut. Toki tuo sama kuvaus voi sopia piliinkin ja toisaalta en muista nähneeni Minni-kelloja. Hessulla kaikki kolme viisaria ovat pilejä. Mutta miksi Mikin jalat eivät tee mitään.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.