Pallon ohjaus päällä - Fingerpori rautalangasta 9.9.2021


Kun jalkapalloselostaja kertoo pelaajan ohjaavan pallon maalia kohti päällään, luulisi tämän tarkoittavan pelaajan puskeneen palloa. Todellisuudessa pelaaja on kuitenkin pukenut pallon päälleen. Vitsi perustuu siis "päällä" -sanan kahteen eri merkitykseen, joista jalkapallossa yleisempi on "käyttäen päätä", mutta tässä yhteydessä merkitys onkin "pukeutuneena". Strippi 4323. Uusinta.

6 kommenttia:

 1. Margit Sillampää9. syyskuuta 2021 klo 8.02

  Miksi selittää uusinta, joka löytyisi myös sopivilla hakusanoilla?

  Kuitenkin tarjolla on myös uusinta ja kinkkisempää tuotantoa, kuten vaikkapa tämä

  https://crop.kaleva.fi/i013OxE0RBr_cJStKnPDkQCAB3I=/smart/https%3A//lorien-media-prod.s3.amazonaws.com/images/archive/cartoons/2271983/2021.06.03.10.15.18/4000_fingerpori-vantaa-51.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi olisi toiminut, vaikka Gh olisi ollut Heimon tilalla autossa.

   Poista
  2. Jahah, tuo vinkuja tulee taas pyytämään selitystä samaan Fingerporiin, johon on sen saanut jo ajat sitten.

   Ja tosiaan etsikää se aiempi rautalanka tästä. Siellä on se kommentti, johon käytin ainakin puoli tuntia ja se on todella hyvä, vaikka gh:n sekoilut veivätkin kaiken huomion.

   Poista
 2. Minä en kyllä osta tätä selitystä, kun sanajärjestys stripissä on tuollainnen.

  VastaaPoista
 3. Mitä arvon stalkkausryhmä, toimisiko tää Fingerporin vitsinä:

  M. Pylkkö wrote on 08/09/2021 at 15:19:
  Ensimmäisessä kuvassa Heimo Vesa soittaa sähköasentajalle ja pyytää apua sähkökytkentöihin. Asentaja vastaa: ”En ehdi nyt, mutta sanotaan tuossa neljän jälkeen onnistuisi.” Toisessa kuvassa asentaja istuu baaripöydässä edessään neljä tyhjää tuoppia ja hän pohtii mielessään: ”Jaaha, lähdetäänpäs töihin sitten…”

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota... sähkömies siis läikkytti noita kaljoja? Vai mistä ne neljän jälkeä ovat peräisin? Oliko pöytä pölyinen ja kaljoista jäi jälki pölyyn? Enkä oikein ymmärrä miksi miksi avun antaminen sähkökytkentöihin tuohon jälkeen olisi helpompaa kuin Heimon toimeksianto. Tässä pitäisi ehdottomasti kertoa minkälaista apua Heimo haluaa sähkökytkentöihinsä, jotta voisi tehdä vertailun. Ja miksi asentaja vastaa sähköasentajan puhelimeen? Entä mikä on tuo "töi" minne asentaja aikoo lähteä sitten?

   Olen myös yllättynyt siitä, että Mirja Pyyköllä on lukihäiriö. Mahtaako se selittää noin kelvottoman vitsiaihion? Pitäisikö "töi" sittenkin olla "täi"? Lause ei kyllä juurikaan muutu selvemmäksi. Tästä olisi paljonkin sanottavaa, mutta joku tuli juuri sisään seinän läpi, joten täytyy lop

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.