Lasten ehdoilla - Fingerpori rautalangasta 11.7.2022

 

Kun perheen äiti kertoo perheen matkustavan tämä kesänä lasten ehdoilla, luulisi tämän tarkoittavan, että perhe matkustaa lasten valitsemiin kohteisiin ja lasten viihtyminen on etusijalla. Osoittautuu kuitenkin, ettei tästä ole kyse, vaan perhe käyttää matkalippuna lasten kevättodistuksia, joissa lapset ovat saaneet ehdot. Ehdot voi saada jos todistukseen saa ala-arvoisen arvosanan (4) yhdestä oppiaineesta. Tällöin voi osallistua kesäloman aikana ehtolaiskuulusteluun ja tämän läpäistyään pääsee seuraavalle luokalle. Strippi 4699.

4 kommenttia:

 1. Tarkoittaako tuo virkailijan näköisen ihmisen ehtojen evääninen, että lasten ehdoilla matkustamiseen on vain rajoitetusti kelvollinen. Olisi hyvä avata tuota eväämisen perustetta, että onko se jokin tietty matkustusmuoto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoittanee sitä, että ei kelpaa matkalippuna, mutta kelpaa esimerkiksi henkilöllisyystodistuksena tai mahdollisesti illalliskuponkina. Matkustaminen kuitenkin suoritetaan ehdottomasti ehdottomana, muun ehdottaminenkin voi johtaaa ehdolliseen, josta ei sitten ehdonalaiseen enää ehtoolla ehdikään.
   Mutta mikä on иesä?

   Poista
  2. Epääminen, hyvä Routaraja. Ei evääminen.

   Poista
  3. Evääminen tarkoittanee evien lisäämistä ja/tai niiden poistamista? Mutta mites evästäminen?

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.