Pienet mikrounet - Fingerpori rautalangasta 13.7.2022

 

Päivän stripissä Homelius lukee lehdestä pienten mikrounien parantavan työtehoa. Mikrounet tarkoittavat sitä, että väsyneen työntekijän ottaessa pienen tauon ummistaakseen hetkeksi silmänsä tämä torkahtaa hetkellisesti ja tämä virkistää työntekoa. Homeliuksen uutisen kuullut työntekijä ymmärtää asian kuitenkin toisella tavalla, sillä hänelle pienet mikrounet tarkoittavat unen näkemistä Homeliuksesta pienissä mikroshortseissa. Strippi 4701.

7 kommenttia:

 1. Aika kehnoksi on taso viime aikoina pudonnut.
  Eikä se mikään ihme olekaan, kun kohta 5000 strippiä on julkaistu, niin alkaahan siinä ideat loppumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman huomion mukaan tämä tapahtuu joka kesä. Arvelisin, että Jarla piirtää varastoon paljon, jotta voi pitää kunnon kesäloman ja mutta yhdellä kertaa tehtyyn isoon nippuun ei kerta kaikkiaan riitä tarpeeksi kunnollisia ideoita ja varmaan itsekritiikkikin sellaisen urakan aikana laskee. Sen verran kuitenkin on ammattiylpeyttä, että mielestäni piirrosjälki ei ainakaan vielä ole hutiloitua.

   Poista
  2. Stripissä signeeraus Jarla-Perälä, eli idea strippiin tullut lukijalta. Nämä "lukija-stripit" on mielestäni olleet yleensä sitä heikompaa tuotantoa.

   Poista
 2. Työntekijä asennosta päätellen ymmärsi aivan omalla tavallaan mikrounien toteutuksen kun antautui päivittäisiin päiväuniin ja mielestään nyt vihdoin luvan kanssa ja jopa kannustettuna. Oikeasti mikrounet on torkahtaminen eikä suinkaan unelmointia.
  Vitsi, jonka teeman voi hyvän vitsin tapaan kertoa yhä uudelleen vaihtamalla mikron tarkoittamaa juttua (kilpa-auto, uuni, tietokone).

  VastaaPoista
 3. Unen henkilöllä oli mikroshortsit.

  VastaaPoista
 4. En ymmärrä edes selitettynä.... mutta tämmöinenhän Fingerpori välillä on.

  VastaaPoista
 5. Luulen että mikrounet oli tarkoitus tulkita (ilmeisesti fiktiivisen) alusvaatemerkin nimeksi, eli "pienet Mi(c)k Roune:t", jotka tässä fiktiossa ovat yhtä tunnetut kuin Black Horset.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.