Dick Grayson - Fingerpori rautalangasta 26.7.2023

 

Päivän stripissä nähdään Batman ja hänen mukaansa nimetty Batmobile. Vieressä nähdään Batmanin avustaja Robinina tunnettu Dick Grayson ja hänen autonsa, jonka nimeä tämä ei kuitenkaan kerro. Kun auton nimi johdetaan omistajansa nimestä samaan tapaan kuin Batmobilen kohdalla, tulee auton nimeksi Dickmobile. Kun autossa on vielä miehen sukupuolielimiin viittaava muotoilu, voi Dickmobilen kääntää penisautoksi. Strippi 5004.

13 kommenttia:

 1. Jaaha, tuolla logiikalla ensimmäisen ruudun auton tulee olla Brucemobile

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Batman ei esittäytynyt Bruce Waynena tuossa, vaan Batmanina. Näin ollen Batmobile.
   Robin taas esittäytyi Dick Graysonina, joten Dickmobile.

   Poista
 2. "penisautoksi"

  Nyt tuli sitten kokonaan uusi sana. Google löytää 2 miljardin sivun joukosta vain tämän sivun haulla "penisautoksi"


  Mahtavaa toimintaa 🤣🤣🤣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. gh, mistä sinä löydät googlaamalla nimen "Allan" taivutusmuodon "Allanteen" muualta kuin täältä, missä sinä itse olet sen keksinyt.

   Poista
  2. Ano 18.23. Vertaa sanaan tasan, joudut viemään jonkun mittarin niin et vie sitä tasanille, vaan tasanteelle...
   ...
   ...
   Tai ilmoitat sen löytyvän tasanteelta!!!
   ...
   ... HOJO HOJO!!!
   ...
   ...
   ...

   ...
   Puhuttuaessa paikasta se on tasan!!!.. .... Sama logikka Allanteen kanssa. Onko tarpeeksi hyvin viännetty raatalangasta???
   ...
   !!!
   ...
   ...

   Poista
  3. 0.50; Tasan tulee sanasta tasa. Vertaa sanaan väärä - väärin. Oikea - oikein. Jos jonkin suunta on väärä, niin lähteekö se silloin vääränteeseen? Entä oikealle - oikeanteeseen? Vasenteeseen?
   Jos jokin viedään tasanteelle, niin silloin perussana on tasanne, eikä tasan.

   Kaiken lisäksi tasan on suomalainen sana, Allan puolestaan on kelttiläinen tai arabialainen nimi (molemmat merkitsevät mm komeaa ). Tuon takia ne noudattavat erilaisia sääntöjä taivutuksen suhteen.

   Miksi joku veisi mittarin tasalle, tasaiselle, tasanteelle, tasoitukselle...?

   Sinun viäntämisesi eivät ole nähneetkään logikka, saati rautalangannennetta.

   Poista
 3. Tuo auto on todellakin Dickmobile, Steve Paigen 60-luvulla rakentama taideauto. Auto on tuttu muun muassa Steppenwolfin For Ladies only -albumin sisäkannesta.

  https://images.squarespace-cdn.com/content/v1/603ea9dadf94d273bdd252e3/1648603439631-6KIUSI3KIU01QB5V05L0/IMG_5132.jpg?format=1000w
  https://fineartamerica.com/featured/1969-dickmobile-steve-paige.html?product=poster

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Hienoa lisätietoa strippiin, tuohon teokseenhan Jarla selvästi viittaa.

   Nykyään harvoin tänne kommentteihin kukaan kirjoittaa asiaa, viestit tapaavat olla gh:n ja muutaman muun tyhjää mukahauskaa löpinää.

   Poista
 4. Dick on sinänsä ihan asiallinen kutsumanimi Richardista, vaikka tavallaan kaksimielinen. Suomessa vastaava kaksimielinen nimitys voisi olla pikemminkin Jorma-auto.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kysymästä.

  Nopea haku paljastaa että Allanteen tuo 21.100 hakutulosta....

  On täällä ennenkin keksitty sanoja.

  Esim. "kanalakanoissa" 12.5.2020... ei löydy näin reilun kolmen vuodenkaan jälkeen edelleenkään haulla kuin tämä sivu....

  Seuraavaa uutta sanaa odotellessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilepa suomeksi. Ei löydy kuin ihan muutamia ja osa niistä tänne ja sitten tarjotaan mansikkaa Alanteen tilalta. Jollakin taas on Cadillac Allante, ja kun siihen vaihdetaan tai noustaan tms, niin silloin se taipuu Allanteen.

   Mitä tulee kanalakanoihin, niin se, että kukaan ei ole keksinyt laittaa kanakuviointia lakanoihin tai ainakaan nimetä sitä siten, ei tarkoita sitä, etteikö kyseessä olisi oikea sana.
   Löytyykö kissalakanoita, koiralakanoita, varsieväkalalakanoita tai vaikka pterodaktyylilakanoita? Silti nuo ovat ihan oikeita sanoja.

   Mutta kieltämättä sitä on myös allanne. Ja sen myötä toivon, että maa aukeaa allanne ja katoatte sinne enää ikinä palajamatta.
   Aamen.

   Poista
 6. Ois mulla 1 vielä. Heimo ja Homelius istuu puiston penkillä. Homelius ihmettelee mihin laittoi hanskat. Heimo huomaa Homeliusin istuvan osittain niiden päällä ja sanoo "Näyttää olevan allanne." Samaan aikaan Allanne kävelee heidän ohi ja Homelius närkästyy "Näen että hän on Allanne, mutta nyt etsin hanskojani." XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. gh, tiedän, että sinulla on yksi. Ihmisillä tapaa olla vain yksi ja harvoin sitä menetetään. En tosin ymmärrä miten tuo liittyy tuohon Heimo/Homelius-tarinaan, jonka kerrot. Jos siinä edes olisi Rivo-Riitta, niin sitten ehkä...

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.