Poliisilla on hyvä käsitys tekijöistä - Fingerpori rautalangasta 18.7.2023


Kun televisiossa sanotaan, että poliisilla on hyvä käsitys kioskimurtojen tekijöistä, luulisi tämän tarkoittavan että poliisilla on todennäköinen tieto murtojen tekijöiden henkilöllisyydestä. Tällä kertaa hyvä käsitys tarkoittaakin kuitenkin, että poliisien käsitys murtautujista on positiivinen, eli poliisit kehuvat tekijöitä. Strippi 4997.

7 kommenttia:

 1. Muistui mieleen entisen naapurini kertomus mökiltään, jossa kävivät talvella tarkistuskäynnillä. Huomasivat jotain olevan eri tavalla kuin yleensä. Televisio oli valmiustilassa ja yksi tuoli käännetty.

  Sitten huomasivat verannalla ikkunan edessä ikkunan levyisen viivan ja ikkunan karmissa hentoja murtojälkiä. Tarkistivat kaapit niin kaikki oli tallella erilaisia alkoholeja myöden. Jotkut olivat käyneet syömässä eväänsä ja katselemassa telkkaria.

  Ehkä päivän Fingerpori-raportin poliisit olivat tehneen saman kaltaisia havaintoja.

  VastaaPoista
 2. Missäs tän päiväinen viipyy, tai käykö kuten 6.7 jolloin saatiin odottaa selitystä iltaan asti .. joka oli kuitenkin väärä.


  Vinkki, seisonta EI viittaa tällä kertaa erektioon vaan kyseessä on sei-sonta jossa sei meinaa kalaa ja sonta ulostemassaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soitin Askolle ja hänellä on kertomansa mukaan seisontavakuutus, vaikka autoa hänellä ei ole eikä sei kuulu hänen ruokavalioonsa. Vakuutuksen hän kertoo liittyvän elämänlaatuun ja keskeiseen harrastukseen.

   Poista
  2. gh, tuo on huono vinkki. Todella surkeaakin surkeampi. Tuo sopisi pikemminkin radiossa tehtävään kuvailuun.

   Poista
  3. Routa, kummassa tapauksessa tuo vakuutus mahtaa korvata?
   Meinaan vain, että palovakuutuskin korvaa palon sattuessa, mutta jotenkin tuntuu, että tässä ei ehkä ole vastaava kriteeri. Toisaalta Asko saattaisi tarvita vakuutusrahoja sakkoihin, joten tiedä häntä.

   Poista
  4. Miksi selitys kuusi piste seitsemän tuli vääränä iltana?

   Poista
  5. Askon vakuutus vastaa lähinnä yrittäjän keskeytysvakuutusta. Yrittäjälle korvataan kun tulee toimintaan seisokki ja Askolle korvaa ellei ole seisokkia eli päivä on pilalla.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.