Kipeä kohta - Fingerpori rautalangasta 22.7.2023

 

Kun hieroja arvelee tietyn kohdan olevan hartioissa olevan kipeä, toteaa hierottava ettei kyseinen kohta ole erityisen kipeä. Hieroja toteaa yllättäen että kohta paikka tulee olemaan kipeä, eli tässä hieronnassa onkin tarkoituksena saada hieromalla paikat aiempaa kipeämmäksi. Tämä on vastakohta tavanomaiselle hieronnalle, jonka tarkoituksena on parantaa kipeät kohdat. Lisäksi stripissä on sanaleikki, jonka anonyymi kommentoija ansiokkaasti selitti kommenteissa:  Kun hieroja sanoo "Tämä taitaa olla kipeä kohta", niin se ei tarkoita "kipeä paikka" vaan "kipeä pian". Hieroja siis kertoo aikovansa aiheuttaa kipeytymisen, vaikka Heimo taitaa ymmärtää sen kysymyksenä, onko paikka kipeä. Strippi 5001.

2 kommenttia:

  1. Otaksun hierojan ja asiakkaan puhuvan erimerkityksillä kipeästä kohdasta. Hieroja löytää pahasti jumissa olevan kohdan ja varoittaa hieronnan aiheuttavan kivun tunnetta. Asiakas ymmärtää hierojan arvelevan kohdan jo tuntuvan kivuliaalta jumin takia. Hieroja suorasukaisesti vahvistaa varoituksensa kohdan vaativan voimakasta hierontaa jumin avaamiseksi ja siitä seurauksena tuntuu kohta kipua.

    VastaaPoista
  2. Onkos rautalangassa nyt jäänyt yksinkertainen sanaleikki kokonaan huomaamatta? Tulkitsen strippiä niin, että kun hieroja sanoo "Tämä taitaa olla kipeä kohta", niin se ei tarkoita "kipeä paikka" vaan "kipeä pian". Hieroja siis kertoo aikovansa aiheuttaa kipeytymisen, vaikka Heimo taitaa ymmärtää sen kysymyksenä, onko paikka kipeä.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.