Kakkonen silmään - Fingerpori rautalangasta 1.7.2023

 

Kun polkupyörän tarakalla kyydissä oleva Heimo neuvoi laittamaan kakkosen silmään, hän tarkoitti vaihteen vaihtamista kakkosvaihteelle. Polkija ymmärsi kakkosen silmään laittamisen kuitenkin väärin ja luuli Heimon haluavan peräaukon omaan silmäänsä. Strippi 4982.

7 kommenttia:

 1. Gh, Kakkonen-peräaukko

  Miten näin mahtavaa vitsiä ei ole keksitty ennen

  Paitsi tässä https://www.kaleva.fi/sarjakuvat/fingerpori/2209086

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On myös ollut sellainen, jossa taloyhtiön kokouksessa puhuttiin jotain kakkosesta.

   Poista
 2. Kakkonen on ykkönen!

  VastaaPoista
 3. Ei hyvää päivää! Onko tuo amerikan sanonta oikeasti jo suomenkieleenkin noin kirjaimellisesti tarttunu. Vai onko tuo sen lanseerausta?

  Mitä pitäisi ajatella kun moottoripyöräajelulla tapaa toisen prätkäretkeilijän jossain pikkukaupungissa ja tämä riisuu paitaa pois ja ehdottaa "alkaa kuumottaa - mennäänkö johonkin ykköselle - voin tarjota?"

  Kylli-tädin aikana saattoi aivan levollisesti katsella Pikku kakkosta ilman vaivaannuttavia kaksoismerkityksiä. Saas nähdä tämän jälkeen.

  VastaaPoista
 4. Minun mielestä tämä selitys on puutteellinen. En ole koskaan ennen kuullut peräaukosta puhuttavan kakkosena. Sen sijaan yleisesti sanotaan, että vessassa käydään joko ykkösellä tai kakkosella, jolloin ykkösellä viitataan pissaamiseen ja kakkosella kakkaamiseen. Minä siis ymmärsin tämän stripin niin, että pyöräilijä luulee, että Heimo haluaa, että hänen silmään ulostetaan.

  VastaaPoista
 5. En aivan ymmärrä miksi peräaukko on kakkosvaihde? Mikä juttu tämä on? Voisiko joku selittää?

  VastaaPoista
 6. Kakkonen tulee siitä että peräaukkoon naiminen on kakkosreikään naimista. Pillu on se toinen vaihtoehto.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.