WC vain asiakkaille - Fingerpori rautalangasta 3.7.2023

 

Kun ravintolan WC:n ovessa on teksti "vain asiakkaille", luulisi tämän tarkoituksena olla kieltää ulkopuolisten ihmisten käyminen ravintolan WC:ssä. Kyseisessä ravintolassa kielto kuitenkin yllättäen koskee myös henkilökuntaa, eli hekilökunta ei voi käydä lainkaan WC:ssä, koska se on tarkoitettu vain asiakkaille. Strippi 4983.

10 kommenttia:

  1. Todellisessa elämässä ravintoloiden keittiöhenkilökunta ei saa käyttää asiakkaiden wc:itä, heille tulee olla järjestetty erilliset wc-tilat. Syynä tähän on elintarviketurvallisuus. Terveystarkastaja laittaisi lapun luukulle, jos henkilökunta ja asiakkaat käyttäisivät samoja vessoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten vaan lappu luukulle CityKebabiin, ja kupittaan uuni pizeriaan.

      Sääntö on se että vessa ei saa aueta elintarviketilaan suoraan, vaan tulee olla eteinen tms välissä


      Myllyn prisman takahuoneen vessassa lukee "vain henlilökunnalle" ja sen kyllä huomaa lastauslaiturin roskisten vieressä kusen lemuna

      Poista
    2. Gh, jos sä Tamron lääkkeitä jakelet niin miksi yrität niitä purkaa Prisman laiturin kautta? Samaa mieltä kyllä kusen hajusta siellä.

      Poista
  2. Idea lienee siinä, että kyseessä on pizzeria / kebab -ravintola, jotka tyypillisesti ovat maahanmuuttajien yrityksiä. Niiden varustelutaso on monasti vanhan kotimaan tapaan toteutettu. Suomalainen vaatimus on henkilökunnan omat sosiaalitilat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä kuulosta sellaiselta näkökulmalta, jota Jarla olisi lähtenyt tavoittelemaan näinkin yleispätevän vitsin siivellä. Yritä uudestaan ja hiukan lievemmällä persuilulla.

      Poista
  3. Olisi sen sorsankin voinut selittää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sorsa on vesilintu, jota heitellään tarpeettomaksi käyneillä tavaroilla. Sen jälkeen kun ne on ensin opetettu lauhkeiksi tarpeettomaksi käyneitä vehnäsiä (vehnäjauhoista leivottua kahvin kanssa tarjoiltavaa makeahkoa leipää) syöttämällä.

      Poista
    2. Ei täällä nyt rautalangasta voi strippiä vääntää... Kyllä nyt ihminen tietää mitä sorsa, konmari, sm tarkoittaa

      Poista
    3. Sorsa = virtsa-astia

      Poista
    4. "Sorsa" on sairaaloissa yms käytettävä pullo, johon voi tehdä nestemäiset tarpeensa (gh voi tulla kertomaan ruman sanan niin kuin se on). Pullo muistuttaa muodoltaan sorsaa, sillä vaakasuorassa sen alapuoli on litteä ja kaula nousee korkeimmalle, kuten sorsan kaula.
      Pullon muodon syy on se, että makuullaan olevan potilaan on helpompi käyttää sitä kuin pystymallista. Muoto myös pienentää riskiä sen kaatumiseen ja korkealle nouseva kaula takaa, että pullon voi täyttää kokonaan, toisin kuin normaalin kyljellään olevan pullon.
      Mutta kyllähän gh tuon tiesi. Haluaa vain tapansa mukaan ruikuttaa jostain.

      Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.