Nollatoleranssi rasisteille - Fingerpori rautalangasta 31.7.2023

 

Päivän stripissä kaupungin viroissa todetaan olevan nollatoleranssi rasisteille. Tämän luulisi tarkoittavan, että rasisteja ei hyväksytä lainkaan kaupungin virkoihin. Stripissä kaupungin edustaja tulkitsee sanoja kuitenkin toisella tavalla, sillä hänen tulkintansa mukaan kaupungin viroissa on toleranssia niille rasisteille, jotka ovat nollia. Niinpä itseään onnettomana nollana ja rasistina pitävä mies onkin sopiva kaupungin virkaan. Strippi 5008.

5 kommenttia:

 1. Niin tai toleranssia nolla eli ei mitään rajaa rasismille kaupungin viroissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta jos toleranssia on nolla, niin sitä ei ole yhtään. Eli mitään ei toleroitsita.

   Poista
  2. Routaraja ei nyt hallitse asiaa. Silloin kun ei ole mitään rajaa, on kyseessä äärettömyys, ei nolla. Nolla on tarkasti määritetty, ei rajaton käsite.

   Poista
  3. Teetin justiin canvas-taulun valokuvasta, jonka olin ottanut kahvilassani olevasta taulusta. Hienosta taulusta. Ohjeena sanoin ettei reunuksia tarvita kun kehyksiä ei laiteta. Myyjä tuumasi, että tehdään siis nollamarginaalilla.

   Näin ollen kaupungin viroissa on tarkasti määritelty toleranssi rasismille kun se on aivan nolla. Toisin sanoen rasismia ei rajoiteta lainkaan.
   Käykö näin ilmaistuna vai pitääkö vielä ilmata?

   Poista
  4. Toisin sanoen tuo nollamarginaali on tarkkaan rajattu, eikä suinkaan mitenkään rajaton.

   Maalauksesta otetusta valokuvasta muuten saa itsekin tehtyä aidolta vaikuttavan version siten, että ottaa tavallista paperiliimaa, joka kuivuu läpinäkyväksi. Ja sitten vain sutii sitä valokuvan päälle noudattaen alkuperäisen maalauksen siveltimenvetoja. Kuivuttuaan teoksen pinta muistuttaa täydellisesti aitoa maalausta siveltimenvetoineen.
   Tämän vinkin teille tarjoaa nimetön henkilö 1. elokuuta 2023 klo 17.52.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.