Hailakka sävy - Fingepori rautalangasta 18.5.2024

 

Kun Allania ohjeistetaan laittamaan kylpyhuoneen seinään jonkin hailakan sävyn, tarkotetaan hailakalla tietenkin haaleaa tai vaaleahkoa. Allan ei kuitenkaan ymmärrä hailakan tarkoittaneen värisävyä, vaan luulee että kyseessä on hai-lakka. Niinpä hän lähtee hakemaan lakkaa jota valmistetaan haista tai jolla lakataan haita. Väriksi valikoituu vastoin ohjetta sininen. Strippi 5243.

9 kommenttia:

 1. Ok, nyt Jarla jätti idean keksijän väliin... Ja taas välillä keksii päästään ideoijan huonoon ideaan... Tunnetuin sivupersoona (tai trollin sanoin satunnainen ohikulkija) on Paloniemi 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. gh, sinähän tuota Jarlan avopuolisoa väität satunnaiseksi ohikulkijaksi. Paloniemi on ihan todellinen henkilö. Hän on se sama henkilö, joka teki kiroilevaa siiliä.
   Lisätään tähän stripin hengessä: lakkaa jo.

   Poista
  2. Ja tämähän EI ole Wikipedia... Täällä EI merkitä lähteitä 🤣🤣🤣 Ei vittu sä oot sekasi

   Poista
  3. gh, tuosta linkattiin jo aikaisemmin uutiseen, jossa tuo kerrottiin. Ja arvaapa mitä: tuon kaksikon parisuhdetilanne kerrottaan tuolla Wikipediassa.
   Mutta jos Paloniemi on sinusta Jarlan salanimi tai joku satunnainen ohikulkija, niin laitapa sitten linkkiä, jossa tuo kerrotaan.
   Ja tyyppi sellainen tyyppikö ei sitten ole sekaisin, joka laati tänne naisista ja lapsista kidutusfantasioita, jotka lopulta aiheuttivat sen, että tänne tuli ennakkotarkistus?

   Poista
 2. Joku aika sitten osui silmään viesti jossa sanottiin tyyliin "Jarla ei ole vähään aikaan päässyt kutsumaan koronaa flunssaksi" no TS:ssä otettiin nyt vahinko takas:
  https://www.ts.fi/static/component/comic/default_3010_2.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo strippi on vuodelta 2021. eikä tuo viesti osunut silmääsi, vaan kirjoitit sen itse, gary

   Poista
 3. Kas täs linkki... Ei löydy yhtään Paloniemin ideaa

  http://fingerpori.org/?page_id=42&pageNum=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paloniemi voi kertoa omat ideansa jarlalle suoraan kun kerran asuvat samassa osoitteessa kuten pariskunnilla on tapana

   Poista
 4. Ei sininen ole vastoin ohjetta.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.