Pesukoneen käyttö - Fingerpori rautalangasta 21.5.2024

 

Kun Rivo-Riitta neuvoo pyykkiä pesevää harjoittelija Tarjaa laittamaan pyykit etuaukkoon ja pesuaineen kakkoslokeroon, hän tarkoittaa tietenkin pesukoneen etuaukkoa ja kakkoslokeroa. Harjoittelijan outo kävely saa kuitenkin epäilemään, että harjoittelija on saattanut ymmärtää asian väärin ja laittaa pyykit omaan etuaukkoonsa ja pesuaineen omaan kakkoslokeroonsa, jolloin pyykit olisivat päätyneet emättimeen ja pesuaineet peräsuoleen. Strippi 5245.

15 kommenttia:

 1. Olipa typerä. Todella typerä.

  VastaaPoista
 2. Harjoittelija-Tarja on huolella kuunnellut miten Rivo-Riitta asiansa esittää ja ymmärsi ohjeet oppimansa mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarja ottaa lattiansiivousvälineet esille, käy toimiin ja sanoo: "Minä teille harjoittelijan näytän!"

   Poista
  2. Harjoittelu tarkoittaa tietysti harjojen käyttämistä, samalla tavalla käsittely tarkoittaa käsien käyttämistä, jaloittelu jalkojen käyttämistä ja haistelu hain käyttämistä.

   Poista
 3. Ymmärrettävää toimintaa harjoittelijalta. Yleensä Riitta tarkoittaa kaikella jotakin härskiä, joten on täysin loogista olettaa sitä tässäkin tapauksessa. Tässä nähdään siis tulos siitä, kun harjoittelija on ollut Riitan opetettavana.

  VastaaPoista
 4. Hieno selitys... Ei tartte trollien huudella Wikipedia kommentteja... Sääli ettei ne kadonneet 42 tuhatta kävijää silti tule takas

  VastaaPoista
 5. Kovin on lapsekasta alapää”huumoria”.

  VastaaPoista
 6. Mitä pesukoneen etuaukko ja kakkoslokero on? Käytetäänkö tällaisia termejä oikeasti? En ole ikinä kuullut, että kukaan käyttäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etuaukko on se mistä laitetaan pyykit... Kakkosloleroon laitetaan varsinainen pesuaine (ei siis esipesu)

   Poista
  2. Tuolla on edestä täytettävä kone, olet varmasti nähnyt sellaisen.
   Minun pesukoneissani on kummassakin ollut kolme lokeroa aineille: ensimmäiseen laitetaan pesuainetta esipesua varten, toiseen varsinaista pesua varten ja kolmanteen laitetaan huuhteluaine. Itse toimin samoin kuin Rivo-Riitta, en käytä kuin sitä keskimmäistä.

   Poista
  3. Keskimmäistä minäkin käytän ja vaimo niitä kahta muuta.

   Poista
  4. Etuaukko on ihan valid termi sille reiälle, josta pyykit tunkastaan koneeseen!

   Poista
 7. Rip Fingerpori tämän uuden naisystävän onnettomien ideoiden myötä

  VastaaPoista
 8. Yhtäkkiä minulle selvisi mistä pesuaine Omo on saanut nimensä. Useissa kielissä sanan tai nimen alussa oleva H-kirjain jää mykäksi.
  Kakkos-osaston ainetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Italiassa ei jää pelkästään mykäksi, vaan jopa kirjoittamatta. Italialaisten turistien ilmeet lienevät näkemisen arvoisia, kun etsivät Suomessa pesuainetta.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.