Lottoveikkaus - Fingerpori rautalangasta 20.5.2024

 

Kun Heimo täyttää lottoveikkauskupongin, luulisin tämän tarkoittavan että Heimo täyttää kuponkiin oikeaksi lottoriviksi arvaamansa numerot. Kyseessä on kuitenkin lottoveikkaus toisenlaisessa merkityksessä, sillä Heimon täyttämässä kupongissa veikataan osuuko Loton päävoitto kohdalle vai ei. Strippi 5244.

12 kommenttia:

 1. Seuraava strippi voisi olla sellainen, että Heimo lukee lehdestä että kulttuuria tuetaan veikkausvoittovaroista 10 miljoonalla. Sitten Heimo saa puhelimeen Veikkaukselta viestin, jossa kerrotaan että Heimon saama 1000 euron veikkausvoitto käytetään lyhentämättömänä Fingerporin tanhuyhdistyksen tukemiseen.

  VastaaPoista
 2. Olisi jännä nähdä matematiikka, jolla veikkausyhtiö saa tuotteen kannattavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos päävoitto on esim miljoona, niin voittaja saa miljoonan. Häviäjät puolestaan maksavat Veikkaukselle kukin miljoonan.
   Kuulostaa erittäin kannattavalta.

   Ja tuo "kukin" ei tarkoittanut, että he käyttävät maksamiseen kukkia. Tai kuten gary sanoisi kukkoja.

   Poista
  2. Alla Pugatšova maksaisi kyllä kukin Veikkaukselle lottoveikkauksensa.

   Poista
 3. Lotossa mahis voittaa on 1: 10 miljoonaa rivin hinnan ollessa 1€ ei siis kannata matematiikan kannalta pelata alle 10 miljoonan potista... Suurin lottopotti ollu 15,7 miljoonaa, tässä olisi voinut miljonääri ostaa 10 miljoonalla eurolla kaikki rivit, ja netota 5,7 miljoonaa € + satoja tuhansia kun voittaisi myös kaikki pienemmät voitot

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paitsi jos joku toinenkin saisi seitsemän oikein, niin silloin päävoitto jaettaisiin ja 10 miljoonaa sijoittanut jäisi reilusti tappiolle.

   Poista
  2. Vai jaetaan lotossa potti KAIKKIEN saman rivin saaneiden kesken🤣🤣😱😬 Eikös sitten kannattaisi veikata aina samaa riviä esim viidellä kupongilla 🤔 saisi se toinen voittaja siitä potista vain kuudesosan 😨 Vittu sä oot fiksu 🤨

   Poista
  3. Heidille: "Vai jaetaan lotossa potti KAIKKIEN saman rivin saaneiden kesken🤣🤣😱😬". Niin. Nimenomaan näin toimitaan. Mikä siinä on niin hassua? Vai luulitko, että jos päävoitto on esim. 10 miljoonaa euroa, ja vaikka viisi eri pelaajaa saa seitsemän oikein, niin veikkaus jakaakin voittorahoja 50 miljoonaa?

   Poista
  4. 11.51: Miksi sinä ja ilmeisesti jotkut muutkin jatkuvasti korjailette vuosikausia täällä jatkaneen trollin toistuvia väitteitä? (Tai voi se olle trollikollektiivikin, vaikea sanoa kummasta on kyse.)

   Rautalankapeikon kaava on aina sama: esitetään jokin uskomaton ja selvästi väärä väite, sitten pidetään siitä tarkoituksellisen provokatiivisesti ja ennen kaikkea sitkeästi kiinni, parhaillaan vuosikausia.

   Jos saat aktiivisesti tyydytystä vedätetyksi tulemisesta, niin voihan sitä peikkoa tietenkin ruokkiakin, mutta ainakin on syytä tiedostaa, että siinä tulee pelatuksi vähämielisen pussiin.

   Ugh.

   Poista
 4. Tämä oli kyllä kovin köykäinen tuotos, kun lottoveikkausta ei ole olemassa muuta kuin tämän stripin sisällä (peli on Lotto ja firma Veikkaus).

  Nykyisessä Lotossa muuten todennäköisyys saada seitsemän oikein on 1: 18643560 eli ei jää jättipotillakaan voitolle, jos kaikki rivivaihtoehdot pelaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis 10 miljoonaa eri riviä, kun jätetään välistä aijemmin arvotut rivit, kaikki 3 tai useamman numeron sarjat, ja kaikki muut "epäedulliset" rivit....Ongelma on vain noiden kaikkien syttömäinen järjestelmään, ja kaupunkien osto

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.