Kovassa huudossa - Fingerpori rautalangasta 25.5.2024

 

Päivän stripissä Heimo mainitsee ylpeänä kollegoilleen, että hänen tutkimusprojektinsa on nyt "kovassa huudossa". Ensimmäisessä ruudussa nähdään rahoittajan raivostuneen tutkimusprojektin typeryyteen ja rahan haaskaukseen, ja hän käskee Heimoa poistumaan. Heimo kuitenkin tulkitsee tilanteen positiivisesti, sanoen projektin olevan "kovassa huudossa". Vitsi perustuu ilmaisuun "kovassa huudossa", jossa Heimo näkee sen tarkoittavan suurta huomiota ja suosiota, vaikka se oikeasti viittaa rahoittajan vihaan ja raivoon. Strippi 5249.

6 kommenttia:

 1. Olipa harvinaisen surkea Fingerpori. Verrattavissa jopa B. Virtaseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Jarla tunnusti tämä omakseen, eikä ristinyt sitä mielikuvituskaverin (anteeksi siis satunnaisen ohikulkijan 🤣) ideaksi

   Poista
  2. Elimen huomio on loistava

   Poista
 2. Oli hyvä mutta jo aiemmin käytetty.

  VastaaPoista
 3. Heimo on aiemminkin osoittautunut myönteisesti ajattelevaksi tutkijaksi, jolla on taito ja kyky kääntää arvostelu omaksi voimavaraksi.

  Voihan olla niinkin, että tutkijakollegat tietävät minkälainen palaute parhaiten tuo lisää tehokkuutta Heimon projekteihin.

  VastaaPoista
 4. 46 tuhatta kävijää hävinnyt alkuvuodesta... Mutta koska Jarla tehnyt viimeksi stripin joka vaatii Googlen ja/tai tän palstan apua? Ei... Kaikki pitää piirtää valmiiksi auki... Mutta voisiko tuon kävijäkadon paikata jotenki 🤔

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.