Trimmeri puutarhaan - Fingerpori rautalangasta 16.5.2024

 

Kun Rivo-Riitta kuulee Irman puhuvan trimmerin tarpeesta rehottavaan puutarhaansa, hän tulkitsee Irman tarkoittavan puutarhalla intiimialueen karvoitustansa ja ojentaa hänelle karvatrimmerin. Strippi 5241.

11 kommenttia:

 1. Ja trolleille muistutus. Tämä EI ole Wikipedia. Täällä EI tarvitse kertoa lähteitä. Jos yksi henkilö on sitä mieltä (vaikka stripissä ei mikään siihen viittaakaan) että puutarhalla tarkoitetaan pillukarvoja, niin se on näin. PISTE.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatat olla oikeassa, mutta koska et mainitse lähteitä, emme voi olla varmoja.

   Poista
  2. Älä nyt pisteistä ala puhumaan. Pysy asiassa.

   Poista
 2. Rivo-Riitta vanha reservin vääpeli simputti muinoin Heimoa tarjoamalla vanupuikkoa soutuseuran kirkkoveneen puhdistukseen ja nyt Irmalle minitrimmeriä Heimon harrastepuutarhan ruokkoamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otit sit mun Wikipedia neuvosta vaarin... Ei tosiaan tartte väitteille lähteitä 😱 Voi olla kyllä ettei viestiäni ollut edes julkaistu ennen kommenttiasi 🤔

   Poista
 3. Taas "Paloniemi" pidätellyt Pepä kadulla kertoen surkeita ideoita... Jos et tajunnut niin Paloniemin ideat siis uupuu Vieraskirjasta... Eli vissiin Pepe naamioi paskat ideat muun tekemiksi 😬

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta joku voi tehdä uuden vuoropuhelun Jarlan ja Paloniemin kohtaamisesta kadulla 🤣 Viimeks sai jo nauraa vedet silmissä

   Poista
  2. gary; en oikein tiedä kuinka monta kertaa tämä täytyy sinulle kertoa, mutta Jarla ja Paloniemi ovat pariskunta. Heidän ei tarvitse tavata kadulla, he asuvat samassa osoitteessa.
   Tämä on kerrottu sinulle useaan kertaan myös uutislinkkien avulla. Et nähtävästi kestä totuutta siitä, että Jarla on parisuhteessa ja vielä naisen kanssa, joten sinun mahdollisuutesi ovat tasan nolla.

   Poista
 4. Miksi Riitalla on tuollainen trimmeri kahvilassaan ja vielä sellaisessa paikassa, että hän saa vetäistyä sen esiin noin pienellä varoitusajalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samasta syystä kuin herrasmiehillä ja senorita eleganteilla on tulitikut tulen tarjoamista varten aina lähellä.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.