Ihmisten ilmoilla - Fingerpori rautalangasta 26.3.2020


Päivän stripissä ilmaus "ihmisten ilmoilla" on kahdessa eri merkityksessä. Tavallisesti ihmisten ilmoilla oleminen tarkoittaa lähtemistä kotoa sosiaalisiin ympäristöihin, kuten kaupungille tai ylipäätään ihmisten pariin. Toisessa merkityksessään ihmisten ilmat tarkoittavat ihmisten päästämiä suolikaasuja eli pieruja, joiden äärelle Allan on joutunut diskon vessassa.

6 kommenttia:

 1. Tsk, tsk. Nyt ei ole hyvä aika lähteä diskoilemaan. Toivottavasti Allan edes pesee kätensä ajan kanssa ja huolellisesti.

  #pysykotona

  VastaaPoista
 2. http://www.rautalankapori.fi/2019/10/koiranilmat-ulkona-fingerpori.html?m=1

  Hyvä että taas kerroit mitä se pieraisu meinaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, tämähän on Fingerpori RAUTALANGASTA.

   Poista
  2. Gh, miksi ihmeessä oletat, että 9.49 on ylläpitäjä? Kuinka tyhmä oikein voit olla, että vieläkin kuvittelet puhuvasi ainoastaan ylläpitäjän kanssa.
   Ja sana on vaivautunut, eikä vaivaantunut. OPETTELISIT SUOMEA!

   Poista
  3. 16.51. Koen, että tuo viesti on minulle, koska osaan kertoa sinulle, että vaikka ylläpitäjä lukeekin todennäköisesti nämä kaikki, niin on typerää laittaa vaikkapa minulle osoitettuun kommenttiin sivulauseeseen jotain suoraan ylläpitäjälle osoitettua, jos ei erikseen sano sitä. Ja jos sinä vielä kirjoitat ja piirrät näin huonoja Fingerporeja, niin kannattaako näitä enää lukea.

   Poista
  4. Olen 9.49. Vaikken tuota selitystä ole kirjoittanutkaan niin olettaisin, ettei itsestäänselvyyksiä selitetä siksi ettei porukka niitä tietäisi, vaan siksi että sellainen sopii rautalankaselitysten kuivan viralliseen tyyliin. Vaikka en toki oleta että Gh tätä seikkaa tajuaisi, hänelle kun suomen kielen ymmärtäminen ei ole mikään itsestäänselvyys.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.