Masked singer - Fingerpori rautalangasta 18.3.2020


Fingerporin televisio on saanut kanavalleen Masked singer -ohjelman, jossa yritetään arvuutella naamioidun laulajan henkilöllisyyttä. Ensimmäisiksi esiintyjiksi kanava on ottanut Vesa-Matti Loirin ja M.A. Nummisen. Nämä valinnat ovat mahdollisesti kaikista suomalaisista esiintyjistä helpoiten tunnistettavissa persoonallisesta lauluäänestään ja esiintymisestään, joten kyseiset valinnat ovat ohjelman formaatin kannalta mahdollisimman huonoja, sillä katsoja arvaa ne heti.

15 kommenttia:

 1. Mediafirman "sisällöntuottaja" on huikean hienosti piirretty. Just tollanen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan!

   Lähikapakkani baaritiskin laidalla tapaa loppuillasta notkua muutaman valkkaripullon kännissä varsin tuon oloinen alansa rautainen ammattilainen. Tyypin ammattiala tullut hyvin selville, kun nousuhumalavaiheessa kuulee koko kapakka mitä jonkun Vesalan keikkarintamalle kuuluu. - Tosin se, onko hänellä mitään tekemistä jonkun Paula Vesalan produktioiden kanssa on yhtä epäselvää kuin koko hyypiö.

   Poista
 2. Milläs tartunnalla meinasit koronaviruksen murhata? Onnea yritykseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 10.29, pidä sinä turpasi kiinni, kun sinulle ei ole mitään puhuttu. Kommentti oli tarkoitettu 9.00:lle.

   Poista
 3. Ajattelin, että olisi tarkoittanut Vesku Loiriksi ja Nummiseksi naamioituneita laulajia/imitaattoreita, mutta näin tämä siis menikin. Kiitos oikeasta tulkinnasta!

  VastaaPoista
 4. Siis ööö... eikö se läppä oo siinä, että möläyttäjä menee paljastamaan salaisuuden.. mainostaa Heimolle ohjelmaa mutta samalla spoilaa. Ihan sama olisko ollu Loiri vai kuka. Siis eiksnsiinä ohjelmassa tuu playbackina viel se musa? (Mikä on kyllä vanmaista)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ajattelin, että stripin vitsinä on yksinkertaisesti esiintyjien nimien ennaltapaljastaminen.

   Pitää muistaa, että sarjakuvahahmoilla ei ole ääniä. Tästä syystä toiseksi puhujaksi (tai laulajaksi) naamioituminen onnistuu sarjakuvissa usein ongelmitta, vaikka hahmojen äänten voisi kuvitella olevan hyvinkin erilaisia. Näin ollen en tiedä, toimiiko lauluäänten helppo tunnistettavuus sarjakuvan vitsinä.

   Poista
  2. Nuohan ovat kuitenkin Suomen kaksi helpoiten äänestä tunnistettavaa laulajaa, varsinkin, kun harva enää muistaa Tuomari Nurmiota.
   Olisi aikamoinen sattuma, että juuri heidät olisi valittu tähän strippiin jollain muulla perusteella - mikä se edes sitten saattaisi olla.

   Poista
  3. 13.57. KENELLE SINUN KOMMENTTISI ON TARKOITETTU??!?!

   Poista
  4. Anonyymi 19.maaliskuuta klo 16.05:

   Kenelle sinun kommenttisi on tarkoitettu? Ei täällä ole ollut ketään 13.57 kirjoittanutta.

   Poista
  5. Anonyymi 18.24:
   Näköjään ylläpitäjä on taas poistanut rasistisen ja väkivaltaisen nimimerkin tekemän öyhötyksen, mutta on jättänyt kyseiselle Gh:n sivupersoonalle tehdyn vastaöyhötyksen, joka nyt sitten yksinään vaikuttaa lähinnä alkuperäiseltä Gh:n sekoiluilta. :-D

   Poista
 5. On kirjoutettu. Viestissä meinattiin että joko sitä taas puututtiin epäoleelliseen nimeen tai asiaan

  Legendaarisin esimerkki on Suutari Anderson jonka selitys meni täysin pieleen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gh, suutari Andersson oli selitetty ihan täsmälleen oikein. Se, ettet pysty myöntämään itse erehtyneesi tulkinnassasi kertoo vain sinun itsetuntosi surkeudesta.

   Poista
 6. Entä jos suutarin nimi olisi sollila?

  Entä jos esiintyjät ois Antti Tuisku ja Kaija Koo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gh 19.33; jos suutarin nimi olisi Sollila, niin se ei liittyisi siihen pelastusarmeijasta kertovaan lauluun ja vitsi olisi ihan eri.

   Jos esiintyjät olisivat Antti Tuisku ja Kaija Koo, niin heitä ei olisi niin helppo tunnistaa äänestä ja vitsi olisi ihan eri.

   Jos sinä postaisit jotain järkevää, et todennäköisesti olisi Gh. Mutta näin ollen sinä olet pelkkä surkimus, joka kuvittelee ajavansa ihmisiä pois tolaltaan ja sillä tavoin kuvittelee jotenkin olevansa näiden yläpuolella. Muulla tavalla kun et moiseen pysty. Olet täysi mitättömyys, joka ei edes itse tajua omaa surkeuttaan.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.