Folkhälsan - Fingerpori rautalangasta 26.8.2021

 

Folkhälsan on suomalainen, ihmisten terveyttä ja elämänlaatua eriyisesti Suomen ruotsinkielisillä alueilla terveyspalveluilla ja tutkimuksella edistävä kansalaisjärjestö. Päivän stripissä Heimo menee Fingerporin Folkhälsaniin saadakseen hoitoa, mutta Fingerporissa Folkhälsan tarkoittaakin Folkmusiikin avulla hoitamista. Folkmusiikki on kansanlaulua muistuttavaa musiikkia, yleensä akustisen kitaran säestyksellä.

4 kommenttia:

 1. "Kommentti näytetään hyväksynnän jälkeen.

  Käytä kommentointiin Google-tiliä, jos haluat hallita kommenttejasi jatkossa. Jos kommentoit nimettömänä, et voi muokata tai poistaa kommenttiasi. Lisätietoja"

  Mikäs tää juttu oikeen nyt on? Mitä niin kamalan hirvittävän sopimatonta täällä voitaisi kirjoittaa josta olisi valtavaa haittaa jos se saisi olla esillä vaikkapa koko yön?

  Itse en ainakaan keksi mitään niin pahaa....

  Kenties ideana vähentää käviämääriä? Mut hetkonen, täällähän on mainoksia, tähän on siis sun työ, ja vähemmän vierailut on vähemmän rahaa....

  Kummaa menoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvoisa Anonyymi. Olette oikeilla jäljillä analyysissänne, sillä ideana on nimenomaisesti vähentää kävijämääriä niiden yksilöiden osalta, jotka haluaisivat kirjoittaa jotain kamalan hirvittävän sopimatonta. Kaltaistanne herrasmies/-henkilöä tämä rajoite ei tietenkään kosketa, koska kuten sanoitte, ette keksisi mitään niin pahaa. Niinpä ainoa haittapuoli on kommentin lähetyksen ja esilletulon välinen viive. Pahoittelemma tätä. Meno on kuitenkin, kuten totesitte, niin kummaa, että laajemmassa perspektiivissä tästä aiheutuvaa mielipahaa voitaneen pitää ihmiskunnan kannalta mitättömänä.

   Poista
 2. Kertoisitko mitä niin kamalaa voisi kirjoittaa että se ei voisi olla esillä esim. koko yötä?

  Jos kirjoituksessa rikotaan lakia niin pahasti että voi tulla jopa 6kk vankeutta, voidaan kirjoittajan (tai ainakin liittymän omistajan) henkilöllisyys selvittää IP numeron avulla.

  Mites ois rekisteröintipakko? Tesksit näkyisi heti ja joku ketä kirjoittaa anteeksiantamsttoman pahaa voidaan blokata.

  Täällä käviöistä varmaan 95% omistaa Google tunnukset joten sekään ei ois ongelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet näköjään vaihtanut lääkitystä,gary.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.