Toteuta unelmasi - Fingerpori rautalangasta 12.8.2021


Kun sisustusliikkeen ulkopuolella oleva mainos kehottaa tulemaan ja toteuttamaan unelmansa, tarkoittaa tämä sisustamiseen ja huonekalujen ostamiseen liittyviä unelmia. Tämä rajoite ei kuitenkaan ole kyltissä tarkasti määritelty, joten mies käyttää tilaisuuden hyväkseen ja menee huonekaluliikkeeseen toteuttamaan haaveensa munakokkelissa kylpemisestä. Strippi 4440.

5 kommenttia:

 1. Ihan kelpo vitsi, mutta herättää kysymyksen, että miksi Jarla miettiessään erikoista unelmaa tuli ajatelleeksi munakokkelissa kylpemistä. Mitä se itse asiassa kertoo Jarlasta? Entä mitä kertoo minusta, että itse olisin varmaan sortunut piirtämään toiseen kuvaan jotain äärettömän kliseistä vilauttelua tai miljoona kertaa käytettyjä nahkapukuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi12. elokuuta 2021 klo 13.58:

   Se että mietit mitä vitsi sekä oma suhtautumisesi siihen kertoo Jarlasta tai sinusta on todella hyvä asia. Sehän osoittaa empatiaa.

   Kyllähän lukenut ja ajatteleva ihminen miettii kaikenlaisia asioita. Munakokkelikylpy unelmana ei tule kaikille ensimmäisenä mieleen, mutta humoristille vastaava on arkipäivää.

   Poista
 2. Ei Pertin fantasiat usein aukea muille. Tuolla gh:n palstalla ois hyviä ideaoita Perdille pitkäksi aikaa.

  VastaaPoista
 3. Strippi 4440. Helpottaa hakua jos ja kun tämäkin uusitaan.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.