Olet tässä - Fingerpori rautalangastsa 7.8.2021

 

Päivän stripissä Saharan autiomaassa viimeisillä voimillaan etenevä mies kohtaa kyltin, jonka kartassa on vain merkintä "olet tässä". Tämä on keidasta tai muuta pelastusta etsivälle miehellä valitettavasti täysin turha tieto, mutta toisaalta kartta on täysin totuudenmukainen, sillä ympäristössä ei ole mitään karttaan merkittävää, vaan ainoastaan hiekkaa. Paikallaan olisi voinut olla kuitenkin toisenlainen kyltti, esimerkiksi lähimpään kaupunkiin ohjaava kyltti. Strippi 4436.

6 kommenttia:

 1. Nämä "olet tässä" -merkityt kartat ovat todella karmaisevia. Miten jokin ei-digitaalinen kartta voi tietää, missä minä kullakin hetkellä olen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ateistille se onkin varmaan hankala käsittää.

   Poista
 2. Voi Hran pieksut, etkö todella ole oivaltanut, että niihin on mrkitty kohta, johon KARTTA on sijoitettu. Oletuksena on, että kun olet lukuetäisyydellä kartasta, sinun täytyy olla suurin piirtein samalla kohdalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta mistä se kartan asentaja voi tietää, että joku tulee juuri siihen katsomaan karttaa ? Ja mistä se karttakaan voi tietää milloin joku edes katsoo sitä ?

   Poista
 3. Tulkinta meni oikein.

  Jarmo H wrote on 31/07/2021 at 00:21:
  Heimo on lomalla Egyptissä. Ympärillä pelkkää hiekkautiomaata. Edessä on opastaulu jossa punainen piste "olet tässä" . Tietenkään autiomaan opastaulussa ei näy muuta kuin ko. punainen piste.

  VastaaPoista
 4. Jakomielistä saa hyvin trollattua laittamalla karttaan kaksi pistettä.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.