Tangoissa roikkuminen kielletty - Fingerpori rautalangasta 17.8.2021


Kun kuntosalilla on tangoissa roikkuminen kielletty, voi tämän tulkita kahdella eri tavalla. Tavallisempi tulkinta on, että tankoja ei saa käyttää roikkumiseen. Toinen tulkinta, joka nähdään kuvattuna myös stripissä on se, että asiakkaat eivät saa "roikkua" eli maleksia toimettomana pukeutuneena tangoihin, eli pieniin alushousuihin. Strippi 4444.

6 kommenttia:

 1. Hetkonen.... Eikös tää vitsi oo ollut jo useammin että kaksi eri sanaa taipuu samalla tavalla? Tässä tapaukdessa siis Tanko ja Tanga

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten voisi olla vielä "tango". Joku tanssiorkesteri "roikkuu tangoissa" soittamatta muita iskusävelmiä.

   Poista
  2. Niin muute. Seinällä tuo kyltti jota ravintolan hovimestari osoittaa ja pianisti toteaa:"...mun ohjelmisto!" ja pianosta nousee nuotit värssyn kera "järjen veit - ja minusta orjan teit"

   Poista
 2. Itse ajattelin aluksi että kuntosalin pitäjä haluaa ennakoivasti teroittaa aikuisviihteen ammattilaisille, että salin tiloissa ei ole sopivaa harjoitella tankotanssia.

  VastaaPoista
 3. Asian vierestä ehkä, mutta – mitä, onko saleilla oikeasti tuollaisia kieltoja? Kuka missään tangoissa jaksaa kohtuuttomasti roikkua? Ja jos jaksaa, niin respektit vaan terroriroikkujalle! Hyvin on aikansa käyttänyt, kun on itsensä kovaan roikkumiskuntoon roikottanut. Roikkuminen on sekä hyvää venyttelyä että kestävyysvoimaharjoittelua.

  VastaaPoista
 4. Enemmän huolettaa nuo kukalliset salihousut.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.