Heimon 5:2-dieetti - Fingerpori rautalangasta 29.6.2023

 

Heimo kertoo kokeilleensa 5:2-dieettiä, mutta hieman epätavanomaisessa muodossa. Kun tavallisesti 5:2-dieetissä syödään vapaasti viisi päivää ja paastotaan sitten kaksi päivää, on Heimo syönyt vapaasti viisi vuotta ja sitten paastonnut kaksi päivää, mikä todennäköisesti tekee dieetistä selvästi vähemmän tehokkaan. Strippi 4977.

7 kommenttia:

 1. Muista Heimo hyvä miten kävi mustalaisen hevoselle kun se oppi vihdoin olemaan syömättä. Se hevonen.

  VastaaPoista
 2. Mitäs mieltä palstan raati joka käy vain kommenttien takia täällä on näistä ideoista:


  Tomppa wrote on 28/06/2023 at 16:38:
  Pizzerian ikkunassa teksti:"Soita ja tilaa - 0400 123456". Ohikulkija soittaa numeroon tilatakseen pitsan. Sieltä vastataan:"Tästä numerosta ei saa mitään pitsaa, mutta olisi pari todella isoa suoaluetta myynnissä. On muuten paljon tilaa."

  masa wrote on 27/06/2023 at 17:21:
  Kemissä oli aikoinaan pizzeeria nimeltään RAPE (raili ja pertti) On siinä turisteilla ollut hauskaa.
  Eddie wrote on 26/06/2023 at 16:51:
  Leninpuiston uudelleennimeäminen. Vanhaleninpuisto! Jump!:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. gh: ensimmäinen on vähintään 20-30 vuotta vanha. Ainakin Jouko Nuora on tehnyt tuon ja oli joku muukin. Pahkasiassa taisi olla ja Ilta-Sanomissa.

   Toinen on ollut jo Fingerporissa, kun Heimo esittelee saunaillassa ulkomaiselle vieraalle kollegansa (kaikilla on yllään vain pyyhe: "This is Rape." Vieras pakenee Heimon ja Rapen ihmetellessä. Kommenteissa sanottiin, että juttu ei toimi lausumisen takia.

   Kolmas: joskus 80-luvulla RockRadiossa toimittaja (jotenkin tulee mieleen Heimo Holopaisen ääni) esitti ennen kappaletta kysymyksen: "Onko Len nuori, keski-ikäinen vai vanha? Oikea vastaus Vanha Len." Sen jälkeen soitettiin juurikin tuo Jump, joka on vuodelta 1984. Loistava kappale.

   Joo, minulla on lähes valokuvamuisti.

   Poista
 3. Aika huono muisti. Kaikki 3 ollut fingerporissa.

  On myyty Vanhalenin juliste, ja pizzeriasta tilattu soita ja tilaa....

  VastaaPoista
 4. Allanteella ohileikkaavat sakset, puistossa leikkelee ohi sen mistä pitäisi. Sitä ei ainakaan oo vielä käytetty 😃

  VastaaPoista
 5. Päivän rautalankaporissa sivun ylläpitäjä kertoo Heimo Vesan 5:2 dieetistä, jossa Heimo on syönyt 5 vuotta vapaasti ja paastonnut sitten kaksi päivää. Selityksessä on huomioitu se, että tämä on todennäköisesti tehnyt dieetistä selvästi perinteistä 5:2 dieettiä tehottomamman. Kuitenkin tässä on jäänyt kokonaan huomiotta se, että Heimo vihjaa myös dieettinsä jo päättyneen. Useat aloittelijan dieetit jäävätkin lyhytkestoisiksi ja tehottomiksi silloin kun menetelmä ei ole kunnolla harkittu. Tässä vihjataan Heimon löytäneen uuden trendikkään menetelmän ja Heimon kokeilleen sitä suuremmin miettimättä. Yleinen sudenkuoppa.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.