Onko tuo vessa - Fingerpori rautalangasta 3.6.2023

 

Festivaaleilla oleva Allan menee selvittämään onko hänen näkemänsä oven takana vessa. Ulos tultuaan Allan toteaa ettei kyseessä ollut vessa, mutta sisältä kantautuneista äänistä voi päätellä, että hän teki tarpeensa sinne siitä huolimatta. Strippi 4962.

11 kommenttia:

 1. Kun ottaa huomioon, että koirantaluttaja ei ehtinyt tuon kauemmas, niin lienee aika selvää, että Allan asioi liikkeessä.

  VastaaPoista
 2. Hieno kuvailutulkinta, jos tä strippi halutaan kertoa vaikkapa radiossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ainakin omalla tavallasi johdonmukainen, gh. Joko valitat siitä, että ei ole selitetty kunnolla tai sitten valitat siitä, että on selitetty liian tarkkaan. Mikään ei koskaan kelpaa sinulle.
   Kaikkein johdonmukaisinta tosin on se masokismi, jonka vuoksi tulet tänne vuodesta toiseen kärsimään näistä selityksistä sekä siitä, että sinua solvataan älyttömien valitustesi vuoksi.

   Poista
 3. Mielenkiintoinen yhdistelmä: Alan ja kukkamekkotäti Koiran kaa. Mitkähän festarit vois olla kyseessä?

  VastaaPoista
 4. Toiset senku jaksaa tulkita kehut vittuiluina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos viittaat tuohon radiokommenttiin, niin se on vain lyhyempi versio monista aiemmista, joissa valitettiin kuinka strippiä ei lupauksista huolimatta selitetä, vaan ainoastaan kuvaillaan sen tapahtumat.
   Eli kyse ei ollut mistään tulkinnasta, vaan ainoastaan sen toteamisesta, että jotkut jaksavat valittaa samasta turhuudesta vuosien ajan.

   Poista
 5. Mutta vitsi oli mikä? Se, että festivaaleilla pissitään minne tahansa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi on se, että Allan tekee ensin tarpeensa ja vasta sitten varmistaa, että onko se sopiva paikka siihen. Kaiken lisäksi hän kertoo sen avoimesti taluttajalle.

   Poista
  2. Miksi ei sitten selitetä, vaan tyydytään selostamaan strippi?

   Lupaus on Hesarin päivän Fingerpori rautalangasta väännettynä

   Eli luvataan selitys, ei kuvailutulkintaa

   Poista
  3. gh, onhan tuo selitys eikä pelkkä kuvailu. Huomaa lopussa olevat sanat "siitä huolimatta". Tuon pitäisi tehdä selväksi, että nähtävästi Allanille oli jo ennen tarpeiden tekoa tullut selväksi, että kyseinen paikka ei ole oikea tarpeiden tekoon.
   Tämä alkaa mennä jo meta-tasolle, kun rautalangastakin pitää vääntää rautalankaa.

   Poista
 6. Kun ikää on tullut sen verran että eturauhanen alkaa joskus vaivata ja virtsaamisen tarve voi olla pakottava, voisinpa hyvinkin toimia Allanin tavoin. Festareilla kun ei näkösuojaa ehkä löydy mistään puskan juuresta, ja bajamajoihin on pitkät jonot, jonnekin kiinteistönhuoltokomerosta löytyvään sankoon voisin hyvin käydä kusella, ja piereskellä lasettaa siinä samalla helpotuksissani. Sorry, talkkarit ja siivoojat.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.