WC vain liikkessä asioiville - Fingerpori rautalangasta 2.6.2023

 

Kun WC:n ovessa lukee vain liikkeessä asioiville, tarkoittaa tämä sitä, että WC:tä saa käyttää ainoastaan kyseisen liikkeen eli kaupan asiakkaat. Rivo-Riitta tulkitsee tekstin kuitenkin toisella tavalla, sillä hän ajattelee että WC on tarkoitettu vain niille, jotka asioivat WC:ssä liikkuen, eli eivät pysähdy paikalleen pöntölle. Strippi 4961.

4 kommenttia:

 1. Joku trolli meinasi muutama pvä sitten että ideasta valmiiseen strippiin voi mennä 2kk.

  Taas todistettiin että tuo aika on oikeasti 2-3 pvä.

  Tässä lainaus vieraskirjasta

  Juha wrote on 30/05/2023 at 07:59:
  Ensimmäinen ruutu: Miesasiakas luikkii pois marketin, huoltoaseman tms. WC:stä. Samalla siivooja menossa vessaan. Toinen ruutu: Siivoja tuskastuu ja siivoaa virtsajälkiä eri puolilla lattiaa (voi todeta, että on "juosten kustu") Kolmas ruutu: Siivoja poistuu WC:stä ja näkee kyltin: "WC vain liikkeessä asioiville!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kirja on minulla aivan vieras.

   Poista
  2. gh, Jarla tekee noita strippejä varastoon sen verran, että jos hän vaikka sairastuu viikoksi-pariksi, niin julkaisemista ei tarvitse keskeyttää. Mutta niitä ei aina julkaista siinä järjestyksessä kuin ne on piirretty. Joskus julkaistaan sellainen, joka on tehty pari päivää sitten. Joskus taas julkaistaan sellainen, joka on paljon vanhempi.
   Tämä saattoi olla Jarlan mielestä niin hyvä, että hän ei halunnut pantata sitä, koska maailmanloppu voi tulla koska tahansa ja sitten harmittaisi, kun hyvä vitsi jäi julkaisematta.

   Ota huomioon sellainenkin seikka, että myös Jarla haluaa viettää lomaa. Ehkä hän jopa lähtee ulkomaille. Kuukauden loma vaatii parikymmentä strippiä varastoon ja siihen vielä parin viikon varasto vaikkapa vilustumisen varalta, sillä ei loman lopuksi voi olla nolla strippiä jäljellä. Kustantajakin haluaa tietää, että homma ei lopu yhtäkkiä kuin seinään.

   Eikä Jarla piirrä noita strippejä varastoon lomaa edeltävänä päivänä. Hän tekee sen varaston jopa mahdollisesti pitkin vuotta, jolloin siellä tosiaan voi olla monta kuukautta vanhoja strippejä.
   Lisäksi moni vitsi vaikuttaa aluksi hyvältä ja sen piirtää. Kun se on valmis, niin se ei ehkä vaikutakaan enää niin hyvältä. Mutta kun se kerran on piirretty, niin sitä ei viitsi poiskaan heittää. Joten se päätyy varastoon ties kuinka pitkäksi aikaa ja käytetään mahdollisesti myöhemmin.

   Routaraja: voit onnitella itseäsi. Mutta jos tosiaan haluat nähdä mitä tuolla Vieraskirjassa on, niin etsi lähin likakaivo ja vilkaise sinne. Samaa kuonaa kummassakin. Sääliksi käy Jarlaa, kun joutuu siivilöimään sen toimivan promillen niiden kaikkien kelvottomien joukosta. Ja kaikkein huonoimpia ehdotetaan vielä kymmeniä kertoja, sillä eivät nuo ehdottajatkaan viitsi lukea muiden postauksia. Jarlan lisäksi varmaan gh on ainoa, joka tuolla kahlaa. Ja gh tekee sen ilmaiseksi. Uagh.

   Poista
 2. Täähän oli hyvä. Riitaltakin tällä kertaa ihan ammattilaisen kommentti.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.