Koirat rekisteriin - Fingerpori rautalangasta 10.6.2023

 

Kun mies on kuullut, että kaikki koirat on laitettava rekisteriin, hän on ymmärtänyt asian väärin. Mies luulee että koirien kuvat on laitettava auton rekisterikilpeen, kun todellisuudessa tarkoituksena on, että vuodesta 2023 kaikki Suomessa olevat koirat on lisättävä Ruokaviraston ylläpitämään koirarekisteriin. Strippi 4967.

8 kommenttia:

 1. Ruokaviraston? Onko mahdollista, että joku ei vielä tämänkään jälkeen huolestu Kiinan leviävästä vaikutuksesta.

  VastaaPoista
 2. Kävijät tippuneet parin kk takaisesta yli 200.000 kävijästä alle 50 tuhanteen kuukaudessa....


  Oisko aika yrittää siis vähän skarpata tälläkin palstalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän tässä on yritetty ja kommentteja taiteiltu. Toistaiseksi olen jääny kahenneksi eräälle paljon kommentteja keräävälle kirjoittajalle. Pitäisi oppia provosoinnin taito, jota presidentti Koivistokin perään kuulutti:"...kyllä provosoida saa - vaan ei pidä provosoitua". No, täällä haetaan justiin sitä provosoitumista niin tulee kävijöitä.

   Poista
  2. Oma idea olisi että joka päivä selitettäisiinkin kaksi stippiä.

   Esim. "Paikalliset" puuttuu kokonaan, samaten monta "normaalia" hesarista väliin jäänyttä....

   Tällä idealla voisi saada tuplattua kävijät

   Poista
  3. gh, voithan aina perustaa sen oman kilpailevan sivustosi, jossa annat omat selityksesi päivän kaikista Fingerporeista. Voit antaa jokaisesta jopa kaksi selitystä, ensiksi sen, jonka tiedät olevan väärä ja sitten sen toisen, joka sekin on väärä.
   Voit myös selittää päivän Garfieldin. Se nimittäin vasta vaikeatajuinen on. En ole koskaan ymmärtänyt ainuttakaan niistä vitseistä.

   Poista
  4. Puheenjohtaja - esityslistaan! Pyydän tarkennusta ja selvitystä edelliseen rinnakkainen sivusto -ehdotukseen eli miten rinnakkaisen sivuston perustaminen lisää kävijämääriä Rautalankapori-sivustolle, joka kävijämäärien lisääminen on kokouksen aiheena. Kommentointikierros lienee paikallaan. Kiitos.

   Poista
 3. Autotietäjät: Mikä auto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VW Typ 3 Fastback näkyy olevan. Kannattaa pitää tallessa ja kunnossa vaikkei koiria olisikaan.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.