Jalka on temppuillut - Fingerpori rautalangasta 26.6.2023

 

Kun Allan kertoo ettei ehkä pääse mukaan retkelle vasemman jalan temppuilun vuoksi, luulisi hänen temppuilulla tarkoittavan, että jalka on kipeä tai voimaton. Tästä ei kuitenkaan ole kyse, vaan jalka tekee kirjaimellisesti temppuja, kuten stripissä nähtävän uskomattoman hatun potkaisun pitkässä kaaressa suoraan koriin. Strippi 4976.

9 kommenttia:

 1. Temppuilee-Ei toimi... Miten tätä mahtavaa ideaa ei ole käytetty aijemmin....

  Paitsi 9.10.2015 jolloin ilmastointi temppuili

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. gh, Jarla ei tee tätä tahallaan. Tuosta on kahdeksan vuotta ja strippejä on liki viisituhatta. Näiden lisäksi Jarla on tehnyt paljon muutakin. Vain sinun kaltaisesi pakkomielteinen tyyppi voi muistaa kaikki stripit ulkoa.

   Etsin tuon stripin täältä ja sen alla on yksi ainoa kommentti: "tämä on jo ollut aiemmin jolloin kännykkä temppuili"
   Sinä kirjoitit tuon, vai mitä?

   Poista
  2. Gh, sun kommenttiesi viihdearvo on laskenut paljon niistä ajoista, jolloin jankkaait Kalevi Keihäsestä, suutari Anderssonista, Seposta, Audi-merkkisestä autosta ja käsityksistäsi suomen kieliopista. Nyt sun kommenttisi ovat enää vain laimeaa vinkumista. Yrittäisit edes.

   Poista
  3. + kävijämäärät tippunut ennakkotarkastuksen jälkeen noin 20.000/kk

   Poista
 2. https://crop.kaleva.fi/6VkXJ5LRpmwIcKkErooHtFgxXwM=/smart/https%3A//lorien-media-prod.s3.amazonaws.com/images/cartoons/2271983/migrated/3af1d459915b48a5ad9db3ef421a83aa.jpg


  Wanha vitsi... Koska luvassa neljäs temppuilu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta on ollut puhetta eli vanha juttu sekin, että perusvitsejä on parikymmentä ja loput niiden muunnelmia. Kylmää kyytiä on yksi toistuvasti esitetty poliittinen pilakuva hallituksen vaihtuessa tai vaalien alla.

   Tuo "temppuilee" asetelma on tuttu 50-luvulta kun Kopran Matti kehuskeli miten hänen hevonen osaa paljon temppuja. Yksi niistä oli kun piti pellolle lähteä ja laittaa länget niin polle asettui rattaiden aisojen väliin ja teutaroi, että "eikun kirkolle tammoja haisteleen".

   Poista
 3. Samaa ideaa Jrala kierrättää monta kertaa muttei kumminkaan voi tehdä srtrippiä siitä kun Allanne kysyy Heimolta "Hän on isäni poika mutta ei ole veljeni." Heimo ei tiedä. Allan vastaa "Minä." Seuraavassa ruudussa Heimo kysyy saman Irmalta. Irma vastaa heti "Sinä." Heimo vastaa nauraen "Ei, vaan Allan." :D Olkoon miten vanha vitsi vaan muttei Fingerporissa oo sitä ennen näytetty. Tosin itse sen keksin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. gh, Jarla on nimenomaan esittänyt toivomuksen, että hänelle ei lähetettäisi wanhoja vitsejä. Oli selvästi harmistunut, kun hänelle oli lähetetty jostain tuoreesta viihdeohjelmasta pöllittty vitsi, jossa mainittiin bikinivahauksia polttamalla tekevä salonki nimeltä Alakulo" (2108/6.1.2014, Jarla-Laine).

   Jarla yrittää pitää Fingerporin tuoreena, eikä se onnistu, jos hän laittaa sinne jotain aiemmin julkaistua.
   Nytkin valitetaan siitä, että Fingerporissa toistuu jokin aiemmin Fingerporissa ollut idea. Entäs sitten, kun Fingerporissa alkaa olemaan juttuja, jotka ovat aiemmin olleet Masissa ja Pulterissa.

   Alakulo oli itsellekin uusi, mutta tuo sinun ehdotuksesi on ikivanha riippumatta siitä kuinka moni henkilö sen on keksinyt ja milloin. Mutta voithan yrittää lähettää sen Jarlalle. On siellä ollut pahempiakin, kuten "älä hyvä mies hakkaa nauloja vatupassilla" - "Pomo kutsui minua hyväksi mieheksi." ( 3410/1.6.2018, Jarla - Koivusalo ). Tuo vitsi on jo vuosikymmeniä esiintynyt täsmälleen tuossa muodossa, siis naulojen hakkaaminen vatupassilla. Harvinaisen laiska varkaus, kun tuo olisi ollut helppo vaihtaa vaikkapa kahvin sekoittamiseen sormella, nenän kaivamiseen puukolla, pysäköimiseen ankkalampeen, irvistelyyn poliisille...

   Poista
 4. Ennakkotarkastus on sitä varten, ettei gh:n älyttömiä perseilyjä tarvitse siivota jälkikäteen pois, Tämä lie selvää kaikille muille paitsi kyseiselle mielenterveysongelmaiselle.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.