Kalojen hautaustoimisto - Fingerpori rautalangasta 1.6.2023

 

Päivän stripissä nähdään kalojen hautaustoimisto, jossa arkun sijaan voi toivoa viimeiseksi lepopaikaksi erilaisia sanomalehtiä. Tämä johtuu siitä, että torilla myytävät kalat on pitkään ollut tapana kääriä sanomalehteen. Strippi 4827. Uusinta.

6 kommenttia:

 1. On taas fiksua toimintaa... Selitetään uusinta vaikka esim. tä iltalehden srippi on ilman selitystä

  https://assets.ilcdn.fi/3dad364cb44a77385203d6e833cfab5f69d8e0bff7f4dc4d4e8905608619fba9.gif

  Mahtavaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. gh, miksi ihmeessä sinä edellytät, että Rautalangoittaja lukee kaikki maailman lehdet ja etsii jokaisen Fingerporin, jonka sitten joutuu selittämään sinulle. Ja vielä ilman kiitoksen sanaa. Olet tarjonnut vastineeksi näistä tuhansista selityksistä pelkkiä haukkuja ja silti vaadit aina vain lisää ja lisää.
   Varsinkin, kun olet niin kollo, ettet osaa jakaa tuota ensimmäisen ruudun viimeistä sanaa kahteen osaan kahdella eri tavalla, niin sinun ei ehkä kannattaisi lukea Fingerporia lainkaan.

   Poista

  2. "Rautalankapori.fi

   Hesarin päivän Fingerpori rautalangasta väännettynä."

   Että kyllä on taas fiksua toimintaa, kun ihmetellään miksei selitetty Iltalehden strippiä.

   Poista
 2. Gh, täällä ei ole tarkoitus vääntää rautalangasta Iltalehden julkaisuja. Mutta, erota Krakanojasta kraka ja noja, ja käytä mielikuvitusta.

  VastaaPoista
 3. Gh, siis hän vain kehui toimintaa FIKSUKSI koska sinnikkäästi uusittiin hesarin selitys, eikä menty naapuriin ettimään uutta

  Lopussa jopa todettiin mahtavaa.

  Kommentti teki tehtävänsä, moni tuli katsomaan uusinnan kommenttejen takia, löysi sellaisen, kommentoi taksisin, ja tulee vielä lukemaan vastaukset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, nyt tuo käy järkeen. Onhan se tosiaan fiksua ja mahtavaa, että rautalankaa taivutetaan vain siitä mistä luvataan, eikä mennä selittämään kaikkia kyseisenä päivänä julkaistuja Fingerporeja. Ajatelkaapa valittajat mikä vaiva Taivuttajalla olisi aina, kun uusi Fingerpori-kirja julkaistaisiin ja Taivuttaja joutuisi selittämään sen kannesta kanteen vuorokaudessa.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.