Puhelin lentotilaan - Fingerpori rautalangasta 6.6.2023

 

Kun Heimo sanoo laittavansa puhelimen lentotilaan, luulisi hänen tarkoittavan tilaa, jossa puhelin ei ole yhdistyneenä verkkoon, joten siihen ei tule puheluita tai viestejä kesken palaverin. Heimon puhelimen lentotila on kuitenkin hieman toisenlainen, sillä Heimo käyttää puhelimensa lentotilaa lentääkseen pois kiperästä tilanteesta pomon kanssa. Strippi 4889. Uusinta.

7 kommenttia:

 1. Taas uusinta, vaikka vieraskirja suorastaan turpoaa hyviä ideoita, kuten tämä helmi:

  Veke wrote on 08/05/2023 at 10:36:
  Mainos: Kannusta kaveri liikkumaan! Allan herättelee isoon viinakannuun sammunutta kaveriaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onpa hieno idea, gh. Jopa niin hieno, että se käytettiin vuonna 2012 stripissä numero 1518. Sinun on turha valittaa uusinnoista, kun itse tyrkytät sellaisia. Ja miksi ihmeessä teet sen täällä. Tällä sivustolla ei ole mitään tekemistä Jarlan kanssa.

   Ja anna jo tuon vieraskirjan olla, siellä on 99 % roskaa ja se kelvollinen prosentti on jo tehty. Väki siellä ehdottaa jatkuvasti samoja, kun eivät itsekään viitsi lukea mitä muut sinne kirjoittavat. Enkä ihmettele. Kuinka monta kertaa siellä on esim "riippumaton tutkija/asiantuntija tms.", jota olet täällä toistellut? Jota Jarla ei muuten ole käyttänyt, koska se on jo vuosikymmeniä ollut vakiovitsi Aku Ankassa.

   Poista
  2. Gh, oletko huomannut että jokainen vieraskirjasta täällä ehdotettu strippi on nimenomaan KÄYTETTY.

   Riippumaton tutkija yms. On ehdotettu noin 70 kertaa

   Tällä on nimenomaan tarkoitus todistaa millaista paskaa se vieraskirja on....

   Poista
 2. Entäs "Isäni poika", miksei Jarla voi siitä piirtää strippiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska ei tiedä asiasta sen enempää kuin mekään?

   Poista
  2. Väännetään rautalangasta. Allan kysyy Heimolta "Hän on isäni poika, mutta ei ole veljeni". Heimo ei tiedä. Allan vastaa "Minä". Seuraavana päivänä Heimo kysyy saman Irmalta. Irma vastaa heti "Sinä". Heimo korjaa nauraen "Ei, vaan Allan".

   Poista
  3. Ano 11.10. Olen kuullut tuon jo 70-luvulla, kun olin pieni kloppi. Ja jotenkin luulen, että se oli vanha jo silloin. Ei jatkoon.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.