Autoilijan tiekartta - Fingerpori rautalangasta 24.11.2023

 

Päivän stripissä Heimo lukee uutta autoilijan tiekarttaa, jonka luulisi tarkoittavan karttaa Suomen autoteistä. Tällä kertaa tiekartalla on kuitenkin yllättäen toinen merkitys, sillä tiekartta tarkoittaakin tässä yhteydessä strategista työvälinettä tulevaisuuden hahmottamiseen. Autoilijoiden tulevaisuus etenee siis uuden tiekartan mukaisesti polttomoottoreista erilaisten mahdollisten välivaiheiden kautta sähköautoihin. Strippi 5105.

7 kommenttia:

 1. Vakiovitsien viljelijä 🍩24. marraskuuta 2023 klo 11.08

  "luulisi tarkoittavan karttaa Suomen autoteistä"

  Kenen mielestä? Kukaan Fingerporin lukija EI odota että tiekartta tarkottaisi karttaa Suomen teistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki oletti tiekartan olevan perinteinen kartta Suomen maanteistä ja Fingerpori olisi ollut jossain kartan outoudessa.
   Minä otaksuin: "Punaisella merkityt ajokelvottomassa kunnossa" ja kaikki muut tiet ovat punaisia paitsi Salo - Halikko.

   Poista
  2. Sehän olisi ollut peräti VIIDES strippi (5105 stripistä) joissa ei olekaan sitä Fingerporimaista lopputulemaa, vaan täysin normi tilanne... Sellainen toimisi toisinaan

   Poista
  3. Minä odotin se oleva kartta Suomen teistä.
   Heimolla on muuten ensimmäisessä kuvassa mielenkiintoisen näköinen lukulamppu. Lieneekö tarpeeksi tehokas, kun suuntauskin on vähän niin ja näin.

   Ja gary, sinä tosiaan viljelet vakiovitsejäsi, "kukaan ei odota...", "väärä lopputulema".
   Voisit muuten joskus myös kyntää, kylvää tai kastella, sen sijaan, että pelkästään levität lantaa.

   Poista
  4. Tee poikkeus, tai Lesbo kuolee24. marraskuuta 2023 klo 18.45

   Sehän on just parasta ku kännykällä kattoessa paljastuu ruutu kerrallaan. Voi aina itse arvuutella lopputulemaa, joka EI ole ikinä se normaali... Kaikki muut leikittelee tällä tavalla, mutta ei Pena

   Poista
  5. Olin taas väärässä. Eka ajatus oli että tänää liukunesteitä tarkottaisi liuku-nesteitä

   Poista
  6. gary, ei se ole liukun este, vaan liuku este. Siinä keskellä ei ole n-kirjainta. Neste/-n este on sitä paitsi jo käytetty. Itse asiassa tein vastaavan stripin itsekin joskus hamalla 80-luvulla pöytälaatikkoon, kun niin monen tapaan kirjoittelin ja piirsin vitsistrippejä.
   Oletan, että sinäkin olet tehnyt sellaisia, mutta kovasta tarjoamisesta huolimatta kukaan ei huolinut niitä julkaistavaksi. Ja sen vuoksi olet niin katkera Suomen suosituimmalle sarjakuvalle, varsinkin, kun Jarla on nerokkaasti saanut ihmiset lahjoittamaan ideoitaan hänelle.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.