Kovia aikoja - Fingerpori rautalangasta 10.11.2023

 

Kun pikajuoksuvalmentaja toteaa haastattelijalle "erittäin kovia aikoja", luulisi tämän tarkoittavan vastauksena toimittajan kysymykseen, että Suomen pikajuoksijoilta on lupa odottaa olympialaisissa erittäin kovia aikoja eli nopeita juoksuja. Tästä ei vastauksessa kuitenkaan ole kyse, vaan valmentaja jatkaakin lausettaan ja toteaa, että erittäin kovia aikoja eletään. Tällä hän saattaa viitata epävakaan maailmantilanteen lisäksi siihen, että suomalaiset pikajuoksijat ovat hitaassa juoksukunnossa. 5093.

5 kommenttia:

 1. 🤓😇🌜😇🤓🌛🥵😫10. marraskuuta 2023 klo 15.58

  Jo yhdestoista Speden oma idea peräkkäin... Eilen jo pohdittiin mahista tälle ja se oli 0,0048828125%

  Täytynee ruveta lottoamaan siis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukaan ei tuollaista pohtinut eikä lotto liity tähän mitenkään, gary. Mutta heitä toki rahasi ikkunasta. Tai ala lottoamaan.

   Poista
  2. 🧑🏽‍⚕️🕵🏽🧑🏽‍🚀🧑🏽‍🚀🕵🏽🧑🏽‍🔧🧑🏽‍🚀🕵🏽🧑🏽‍🔧🕵🏽🥷🏽🧟🧑🏽‍⚕️🦸🏽🕵🏽🧑🏽‍🔧👷🏽🧑🏽‍✈️🧑🏽‍🔧10. marraskuuta 2023 klo 17.27

   Mahis on 1/2048 että tulee 11 Pertsan strippi peräkkäin. Se että huomennakaan ei tule vieraskirjan ideaa on 1/4096

   Lotossa taas potissa tällä viikolla 1.000.000€ mutta jos haluaa voittaa sen varmasti, tulee pelata 19 miljoonaa ruudulliata, eli 19 miljoonalla eurolla 😂😂

   Poista
  3. "Lotossa taas potissa tällä viikolla 1.000.000€ mutta jos haluaa voittaa sen varmasti, tulee pelata 19 miljoonaa ruudulliata, eli 19 miljoonalla eurolla." Tähän pilkunviilauskommenttina nro 1: kannattaa sitten pelata ne (vähän vaille) 19 miljoonaa riviä kaikki ERILAISINA keskenään. Ja nro 2: tuokaan ei takaa miljoonan euron varmaa voittamista, vaan vain sen, että saa 7 oikein, mutta voitto-osuus riippuu siitä, kuinka monella muulla pelaajalla sattuu olemaan 7 oikein. Ja nro 3: kaikkien mahdollisten rivien pelaamisella saa sitten ymmärtääkseni melkoisen tukun kaikkien muidenkin voittoluokkien voittoja (mm. 7 kpl 6 oikein-voittoja), joista tuskin silti kertyy kaikki voitot yhteen laskien lähellekään sijoitettua panosta ylipäätään ja siksikään, että jokainen oma voittokin pienentää voitto-osuutta.

   Saa vapaasti viilata pilkkua vielä terävämmäksi :-D

   Poista
  4. Toisin sanoen olet järjiltäsi. Todennäköisyyslaskelmat eivät toimi noin. Ethän sinä edes tiedä kuinka monta ihmistä "kirjoittaa" Fingerporia, eivätkä he tuota kelvollisia ideoita tasaiseen tahtiin. Miten siis voit määritellä missä suhteessa Jarla ideoi noita muihin verrattuna?

   Puhumattakaan siitä, että et tiedä miten noiden strippien lajittelu tehdään julkaisujärjestystä päätettäessä. Jarlalla/Pertillä/Peralla/Pepellä/Spedellä (mutta ei Penalla) on pakko olla varastoa lomien takia tai esim onnettomuuden varalta ja ihan sen takia, että hänellä on sopimus Hesarin kanssa, eikä hän voi noin vain lopettaa todeten, että ei ole ideoita enää. Sarjakuvien lopettamiset tehdään kuten muidenkin sopimusten lopettamiset. Niistä sovitaan kauan etukäteen, jotta voidaan löytää korvaava ratkaisu. Eli varastoa on oltava, eikä sitä varastoa varmasti julkaista piirtämisjärjestyksessä, sillä joskus joukkoon tulee erittäin ajankohtaisia strippejä.

   Sinun laskelmasi eivät siis perustu yhtään mihinkään.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.