Tunnista omat rajasi - Fingerpori rautalangasta 18.11.2023

 

Krapula-päivi menee Tunnista omat rajasi -kurssille, jonka luulisi tarkoittavan kurssia niille, jotka haluavat pohtia omia psykologisia rajojaan. Paikalla on kuitenkin yllättäen mies, jonka vartalon fyysiset rajat ovat epämääräiset ja vaikeat tarkasti tunnistaa. Strippi 5100.

9 kommenttia:

 1. Korjaa tai satutan Naista18. marraskuuta 2023 klo 13.20

  "jonka luulisi tarkoittavan" voisiko sanan luulisi korvata sanalla voisi? Koska kukaan Fingerporin lukija ei enää odota että stripissä olisi "normaali" lopputulema. Tällaisia strippejä on ollut 4 kappaletta, 5100 stripistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. gh, ei "jonka voisi tarkoittavan" tarkoita yhtään mitään.

   Ja laitat taas noita naisiin kohdistuvia sadistisia nimimerkkejä. Olet aiemmin moneen kertaan sanonut, että olet miehiin päin. Tajuatko, että joittenkin silmissä leimaat tuollaisilla nimimerkeillä kaikki kaltaisesi epäterveiksi naisten vihaajiksi?

   Poista
  2. Mitä vihaa tai muuta pahaa on satujen kerronnassa. Joskus tietysti pitää hieman patistaa kertomaan eli satuttaa. Veljenpoikani aikoinaan pyysi myös "satuta mua vaikka se Rautahannu".

   Poista
  3. Käytä nimeä tai sä kuolet 💺🤬19. marraskuuta 2023 klo 13.04

   Jotenkin surkuhupaisaa että puutut nimiin, kun itse et uskalla käyttää nimimerkkiä. Rekisteröitymisestä puhumattakaan

   Poista
  4. gh, ethän itsekään käytä omaa nimeäsi. Ja miksi kukaan edes haluaisi käyttää täällä omaa nimeään, kun täällä on tyyppi, joka uhkaa toisten henkeä?

   Poista
  5. Käytä nimeä tai kuolet 💺🤬20. marraskuuta 2023 klo 12.58

   Ei sen nimimerkin tartte olla oma nimi, se voi olla vaikka "Maito-Mies97"

   Poista
  6. gary, miksi hemmetissä pitäisi olla jokin nimi, jos kerran se ei kuitenkaan ole oikea? Ja oletko varma, että esim minun nimimerkkini ei ole Anonyymi?

   Poista
 2. Tuo on psykosomaattinen oire. Heillä on suvussa jäänyt vahva trauma Tarton rauhansopimuksen rajojen romuttamisesta. Historian opettajana hän joutuu siirtelemään rajoja mielessään vuosilukujen mukaan ja stressaahan se.

  VastaaPoista
 3. Siis tarkoittaako "tunnista" sitä, että pitää luovuttaa tunti vastineeksi omista rajoistaan? Miten se käytännössä toimii? Meneekö henkilö tunniksi jonnekin ja se lasketaan tunnin luovuttamiseksi vai allekirjoittaako hän ehkä verellä sopimuksen ja hänen elinaikansa lyhenee tunnilla lopusta?
  Kaverin puolesta kyselen ja tarvitsisin vastausta kiireesti ennen kuin hän vuotaa kuiviin.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.