Rullaverhot - Fingerpori rautalangasta 13.11.2023


Alennuksessa olevien rullaverhojen luulisi tarkoittavan verhoja, jotka on mahdollista rullata pois ikkunan edestä. Yllättäen myytävät verhot ovat kuitenkin aivan tavallisia verhoja, sillä rullaaminen tarkoittaakin tässä yhteydessä varastamista. Myynnissä on siis varastettuja verhoja. Strippi 5097.

6 kommenttia:

 1. Tähän olisi oikein hienosti sopinut J Suoro, tuo epärehellinen myyntimies ja hänen bisneksensä.

  VastaaPoista
 2. Jotku odotti jo kommenttia tyyliin "13 pepen oma idea, mahis tähän on..."

  Vaan eipä oo Penan idea, vaan vieraskirjasta, Pertsa vaan unohti signeerata sen... Tai sitten hän pölli... Tai sitten joku trolli voi tulla huutelemaan miten Spede ei voi muistaa koko vieraskirjaan ulkoota... Tässä kuitenkin alkuperäinen idea

  Joonas wrote on 08/11/2023 at 16:26
  Rikolliset kauppaamassa rullaverhoja mustassa pörssissä koska verhot on "rullattu".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tuo on juristien vaatimus. Amerikkalainen Jimmy Hatlo teki 40-50-luvuilla samaan tapaan lukijoiden ehdotuksia ja mainitsi idean antajan nimen ruudun nurkassa. Jossain vaiheessa hän vain lopetti sen. Mahdollisesti siksi, että tuo nimen mainitseminen tavallaan antoi ehdottajalle sauman vaatia osuutta tuloista.

   Poista
  2. Tai sitten saadaan legendaarinen trollaus "Pena ei piirrä strippejä edellisenä päivänä, vaan jopa kuukausi eteenpäin"

   Poista
  3. Niin ja piirrettyään ja sanoitettuaan stripin kehuskelee oluttuvassa kuinka hieno taas syntyi ankarien itkun vääntöjen jälkeen. Piirtää sen kapakan pöytäliinaan kuin Alvar Aalto ikään ja joku kuulijoista ajattelee "mä olen vähän Joonas Kokkonen" ja kirjaa vieraskirjaan ennen julkaisua.

   Poista
  4. 🧑🏽‍🚀💺🍆😱💺🧑🏽‍🚀💺🥰🍆🤪😨😧🙁😧😒🙁😥🙁14. marraskuuta 2023 klo 4.03

   Ja tänään ei signeerausta lainkaan 🤪

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.