Liukuesteet - Fingerpori rautalangasta 25.11.2023

 

Masokisti eli kivun aiheuttamisesta itselleen nauttiva mies on laittanut jäisille keleille tarkoitetut liukuesteet virheellisesti kengän sisäpuolelle ja vieläpä nastat jalkapohjaa vasten. Tämä liukuesteiden asennustapa ei tulisi tavalliselle ihmiselle mieleenkään ja on siksi yllättävyydessään hauskahko. Strippi 5106.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Naapurina oli aikoinaan semmoinen hauskahko tyyppi. Ihan kahko tyyppi aina jotain sillä oli haussa. "...jaaha, sieltä se kahko tulee taas - mitähän sillä nyt on haussa?" - "kai sille nainen taas pitäs jostain hakee..."

   Poista
  2. YöHomo🏳️‍🌈25. marraskuuta 2023 klo 22.24

   Kyllä. Eka hakutulos tänne 🏳️‍🌈🏳️‍🌈 kävi taas "kanalakanoissa" 🤔🤔🤔🤔

   Poista
 2. Ahaa. Onkos se juomukondomit myös jotain liukuestejuttuja penetraation vaikuttavuuden lisäämiseksi?

  VastaaPoista
 3. Tämän päivän Turun Sanomien paperilehden strippi "mennään katsomaan lätkää" kaipaisi myös selitystä, enemmänkin kuin tuo eilinen.

  Ei vaan löydy tolla hakusanalla tai stripin numerolla joka on 4883... Eli joko selitys on täällä hyvin piilossa tai sitten se on skipattu jo aikoinaan 🤔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä selitys on siinä, että sinä vain olet idiootti:
   http://www.rautalankapori.fi/2023/02/normaalien-maihinnousu-fingerpori.html
   Tuon löytäminen vei alle minuutin, kun selityksissä on nykyään stripin numero. Siitä voi aika hyvin arvata mistä pitää lähteä etsimään. Osuin toisella yrityksellä strippiin 4885 ja siitä olikin helppo osua oikeaan.
   Ja siellä sinä kehut selitystä, gh. Mutta tietenkään et malta olla lopettamatta haukuilla.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.