Väsynyt puolisoosi - Fingerpori rautalangasta 27.11.2023

 

Kun Heimon TV:stä kuuluu kysymys "tuntuuko sinusta että olet väsynyt puolisoosi", vastaa yllättäen Heimon lautasella oleva ruoka myöntävästi. Kysymyksen oli todennäköisesti tarkoitus selvittää onko toinen television keskustelijoista kyllästynyt puolisoonsa, mutta Heimon lautasella oleva osittain kastikkeesta koostuva ruoka tulkitsee kysymyksen koskevan itseään, sillä ruoka kokee olevansa väsynyt puoli-soosi. Tämä tulkinta on mahdollinen, koska soosi-sanaa käytetään usein kastikkeesta puhuttaessa. Strippi 5107.

5 kommenttia:

 1. No ny mä tiiän miks monasti lounaan jälkeen ramasee ja vetää levyksi petiin. Se oli se itsensä vajavaiseksi tuntenut soosi kun väsytti syöjänsä.

  VastaaPoista
 2. Sanaan puolisoosi ei tule väliviivaa.
  Väliviivan kanssa google löytää vain kaksi sivua: tämän ja Rautalankaporin etusivun.
  Ei, en ole gary. Kunhan kokeilen miltä sekoaminen tuntuu. Ei tunnu sujuvan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saaks mäkin seota? No menee jo. Kun vertaa sanontaan "puolivalmis" ja sitä käyttää kahteen eri tilanteeseen niin saadaan "tämä on puolivalmis" ja "no on tämä puoli valmis" ja soveltaa opittua soosiin niin sujuu hyvin.

   Poista
 3. Gary Johanne Af Hällström27. marraskuuta 2023 klo 18.03

  Välillä Fingerporissa esiintyy sanoja joita ei ole enne käytetty. esimerkkinä "kanalakanoissa"

  Radiosta tuli biisi missä laulettiin "olit puolisoni silloin, olet puolisoni nyt"

  Fingerporimaiseen tapaan voisi Heimo katsoa seuraavssa ruutua jossa puolikas radio... Pena tietenkin kirjoittaisi tämän(kin) vitsi auki jo itse stripissä, jolloin radion puolikkaassa lukisi joko so tai ny (sony lausutaan soni)

  Sitten vähän visailua, kerron kaksi vieraskirjan ideaa jotka on jo toteutettu jossain muodossa... kekski/löydä/muista alkuperäinen strippi:

  cazzy wrote on 27/11/2023 at 11:54
  "käräjäoikeus hylkäsi syytteet näytön puuttuessa" joku vois pölliä käräjäoikeuden tietsikan näytön. ...vai olikohan tuo jo olemassa?

  Oikarainen & Leminen wrote on 22/11/2023 at 19:13
  Keskustelun kulku: - Veitkö sen laatikon ylös varastoon? - En, ei se mahtunut sinne. - Oliko se iso? - Oli. Ei se mahdu alaskaan. On se suuri laatinko, kun se ei mahdu alaskaan, eli edes Alaskan osavaltiossa ei ole riittävästi sille tila

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.