Ei tartte huitoa taksitolpalla - Fingerpori rautalangasta 8.12.2023

 

Kun Allan toteaa että taksin voi tilata puhelimella sen sijaan että huitoisi taksitolpalla, luulisi hänen tarkoittavan kädellä huitomista taksitolpan läheisyydessä. Sam Makkonen näyttää kuitenkin toisen tulkinnan taksitolpalla huitomisesta, sillä hän huitoo heiluttaen taksitolppaa käsissään, mikä ei ole perinteinen tapa taksin saamiseen. Strippi 5116.

6 kommenttia:

 1. No nyt on Peralla vauhti päällä. Olin lähes varma että tokassa ruudussa mies vain viittoisi taksia pysähtymään... Mutta olikin yllättävä lopputulema 🤣🤣🤣

  VastaaPoista
 2. Ei ihme, että tuo huitominen on raskasta, sillä se tapahtuu selvästi pinnan alla. Huomatkaa viemäritunnelit taustalla ja kuinka tolpan sisältä tulee ilmakuplia, lisäksi Allanteen kasvonpiirteet ovat veden läpi nähtynä vääristyneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herää vain kysymys kuka on tuo Allanne/Allante/Allantee itse en tiedä tuon nimistä hahmoa.

   Ja ennen nasevaa kommenttia, lue kirjoitusaikani 🤣

   Poista
  2. Näyttää olevan 4.50. Joten olet siis juovuksissa? Ei yllätä.
   Allanne on alunperin sinun keksimäsi nimi, kun et kestänyt sitä, että Audia ei taivutettu, vaan sen sijaan kirjoitettiin Audi-merkkinen.

   Poista
 3. Allan muistelee aikaa, jolloin pirssin sai ajallaan ja kyytiin saattoi laittaa lapsensa ja sanoa kuskille "...taksi sitten katsoo, että meidän Einari astuu oikeaan junaan". Makkosen Sam enempi kartalla nykytilanteesta.

  VastaaPoista
 4. En muista ovatko Allan ja Sam Makkonen ennen olleet samassa sketsissä. Luulisi heidän Fingerporissa ennenkin kohdanneen.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.