Suoratoistopalvelu - Fingerpori rautalangasta 18.12.2023

 

Kun Heimo kertoo tilanneensa uuden suoratoistopalvelun, luulisi hänen tarkoittavan palvelua, jossa voi itse valita haluamansa tv-ohjelman juuri silloin kun haluaa sitä katsoa. Kyseessä ei kuitenkaan yllättäen ole tällainen Netflix-tyyppinen suoratoistopalvelu, vaan Heimon tilaama palvelu toistaa suorana kaiken mitä Heimo sanoo, eli kyseessä on suorana lähetyksenä toimiva puheen toistopalvelu. Strippi 5124.

6 kommenttia:

 1. Minulla oli tuommoinen naapurina 70-luvulla. Sanottiin sitä tautofoni-Topiksi. Lähdetkö Topi kylille parille oluelle? - "...jaa että lähdenkö kylille parille oluelle - no mikä ettei".

  VastaaPoista
 2. Kylläpä se Pena on nyt hauskalla ja oivaltavalla päällä. Olin lähes varma että toisessa ruudussa Heimo katsoisi telkkaria, ja siinä olisi esim. teksti "NetFlix"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olin lähes varma, että sinä olisit täällä ihmettelemässä, että miksi vitsissä oli vitsi.
   Huomenna sama?

   Poista
  2. Vitsi ei ole vitsi jos se toistetaan tuhansia kertoja peräkkäin...

   Toisekseen kerroin oman tulkintani 15:50 ja sinä 21:01 että ennustit ton... Ei oikeen uskottavaa, sama asia kuin kertoisin nyt että ennustin viime la lottonumerot.
   . Näin 3 pvä jäljessä tosin

   Poista
  3. gary, luuletko oikeasti, että ajattelin tuota vasta 21.10? Ei tarvinnut olla kovinkaan suuri ennustaja, jos arveli vaikkapa vain tuntia ennen sinun valitustasi, että sinä tulet TAAS valittamaan tänne SAMASTA asiasta, josta ole JO valittanut VIIKKOJA.

   Poista
 3. "Luulisi hänen tarkoittavan..." Eiköhän Heimo itsekin luule niin. Ilme on hiukan tulkinnanvarainen, mutta sanoisin, ettei hän ole täysin tyytyväinen näkemäänsä lähetykseen.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.